Demokrat Zafer

TLC’de Kasım’da da “Her Gün Film Günü”

TLC, Kasım ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC’de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Kasım ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Kasım film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Tai Chi Zero, Ejder Kalesi, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Görev Uğruna, Suikast, Süper Polis 4: İlk Vuruş, Romeo Ölmeli, Yedinci Oğul, Kanunsuz Topraklarda, Casuslar, Fırtına Adam, Bitirim İkili serisi, Son Samuray, 10×10, Sivil Cephe, Afrika Kaplanı, Gladyatör, Ölüm Takımı, Parker ve Koruyucu 2 TLC’de ekrana gelecek.

Tai Chi Zero: Zengin bir ailenin istenmeyen oğlu, eşsiz kung fu tekniklerini öğrenmek için gittiği kasabanın halkı tarafından reddedilir. Ta ki kasabalıların evleri tehlikeye girene kadar.

Ejder Kalesi / Enter The Dragon: Gizli bir ajan, bir dövüş turnuvasına sızmakla görevlendirilir. Amacı ise turnuvada jüri olarak görev yapan tek kollu örgüt liderinin yaptığı kaçakçılık şebekesini çökertmektir. Bruce Lee, John Saxon ve Jim Kelly başrollerde.

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi / King Arthur: Legend Of The Swor: Doğuştan gelen hükümdarlık hakkı hain amcası tarafından gasp edilen Genç Arthur, efsanevi kılıç Excalibur’u kayadan çıkararak kaderinin kontrolünü ele geçirir. Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey ve Jude Law’ın başrolde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie yer alıyor.

Görev Uğruna / Decommissioned: CIA’in Amerikan Başkanı’na düzenleyeceği suikastin günah keçisi olacağını öğrenen emekli bir ajanın hayatı altüst olur. Yönetmen koltuğunda Timothy Woodward Jr. yer alıyor.

Suikast / Assassination: 1900’lü yılların başlarında Kore – Japon işgali sırasında bir çok Kore’li aktivistin Japon yetkililerden saklanarak Çin’de yaptıkları suikast planları ekrana geliyor.

Süper Polis 4: İlk Vuruş / Jackie Chan’s First Strike: Ukrayna’dan çalınan bir nükleer savaş başlığını bulması için CIA ve Rus istihbaratı tarafından görevlendirilen bir polis memurunun hikâyesi ekrana geliyor.

Romeo Ölmeli / Romeo Must Die: Kardeşinin ölümünün intikamını almak isteyen eski bir polis memuru, Amerikalı bir mafya babasının kızıyla yasak aşk yaşar. Başrolleri; Jet Li, Aaliyah ve Isaiah Washington’ın paylaşıyor.

Yedinci Oğul / Seventh Son: Kötü bir cadı hapisten kaçarak profesyonel bir canavar avcısının asistanını öldürür. Canavar avcısı cadıyı yakalamak için yeni bir çırak edinir. Fantastik, macera film de Jeff Bridges, Ben Barnes ve Julianne Moore başrollerde.

Kanunsuz Topraklarda / Savage Dog: 1959 Indochina’sında acımasız bir çalışma kampında ağır cezaya çarptırılan eski bir boks şampiyonu, vahşi bir suçun intikamını almak ve özgürlüğüne kavuşmak için mücadele eder.

Casuslar / Spooks: The Greater Good: Göz altındaki bir terörist firar eder ve MI-5’in terörle mücadele başkanı kaybolur. Başkanın sağ kolu Londra’da beklenen saldırının arifesinde ölümcül bir kumpası ortaya çıkarır.

Fırtına Adam / Mr. Nice Guy: Başarısız geçen bir uyuşturucu baskınını kaydeden bir gazeteci uyuşturucu çetelerinden kaçar. Çinli ve güler yüzlü bir şef de kendisini kaosun içinde bulur. Jackie Chan, aksiyon dolu sahnelerle ekrana geliyor.

Bitirim İkili serisi her Perşembe 19.30’da TLC’de

Bitirim İkili / Rush Hour: Hong Konglu bir dedektif ve Los Angeleslı espritüel bir dedektif farklılıklarını bir kenara koyup Çinli bir diplomatın kayıp kızını bulmak için birlikte çalışır. Jackie Chan ve Chris Tucker serinin başrollerinde izleyiciyle buluşuyor.

Bitirim İkili 2 / Rush Hour 2: Hong Kong Polis Teşkilatı Baş Dedektifi Lee ve LAPD dedektifi Carter tatil için Hong Kong’a gider. Amerikan elçiliğinde patlayan bir bomba tatil planlarını suya düşürür.

Bitirim İkili 3 / Rush Hour 3: Çin büyükelçisine yönelik suikast girişiminin ardından Baş Dedektif Lee ve Dedektif Carter suçluyu yakalamak için uluslararası bir görevde yeniden birlikte çalışır.

Son Samuray / The Last Samurai: Japonya İmparatoru dönem çatışmaları arasında ülkenin ilk ordusunu modern savaş sanatları konusunda eğitmesi için  seçkin bir Amerikan askerini görevlendirir. Edward Zwick yönetmenliğindeki filmin başrollerinde usta oyuncular Tom Cruise, Billy Connolly ve Tony Goldwyn yer alıyor.

10×10: Lewis kaçırdığı genç iş kadınının geçmişindeki karanlık bir sırrı öğrenmek için onu küçük ve karanlık bir odaya hapseder.

Sivil Cephe / Homefront (2013): Emekli bir DEA ajanı, huzurlu bir hayat sürmek için dokuz yaşındaki kızıyla birlikte küçük bir kasabaya taşınır. Yerel uyuşturucu karteliyle karşılaştığında planları değişir.

Afrika Kaplanı / Who Am I?: Güney Afrika’da helikopter kazası geçiren bir gizli ajan hafızasını kaybeder. Kim olduğunu öğrenmek içinse Afrika ve Avrupa’dan gelen ipuçlarını araştırmak zorundadır. Jackie Chan, Michaelle Ferre ve Yamamoto Mirai  başrollerde.

Gladyatör / Gladiator: Romalı general Maximus imparatorun güç meraklısı oğlu tarafından ölüme mahkûm edilir. İdamdan kaçan Maximus intikam için ringe çıkan güçlü bir gladyatöre dönüşür. Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği efsane filmin başrollerinde; Russell Crowe, Joaquin Phoenix ve Connie Nielsen yer alıyor.

Ölüm Takımı / The Kill Team: Afganistan’daki genç bir ABD askeri diğer askerlerin sadist bir liderin emrinde masum sivilleri öldürdüğüne tanık olunca kendi geleceği için endişelenmeye başlar. Başrollerde; Nat Wolff, Alexander Skarsgård ve Rob Morrow izleyiciyle buluşuyor.

Parker: Kendi etik kurallarından şaşmayan yetenekli hırsız Parker bir soygun esnasında yeni ekibinin ihanetine uğradıktan sonra intikam planları yapmaya başlar. Jason Statham, Jennifer Lopez ve Michael Chiklis başrollerde.

Koruyucu 2 / Tom Yum Goong 2: Bir tüccarın öldürülmesinin ardından baş şüpheli ilan edilen Kham, hem polisten hem de tüccarın intikamını almak isteyen yeğenlerinden kaçmaya başlar.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A.

https://www.tlctv.com.tr/

twitter.com/TLC_Turkiye

instagram.com/tlc_turkiye

facebook.com/TLCTurkiye

youtube.com/TLCTurkiye

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ