Demokrat Zafer

THE BODY SHOP’TAN YENİ MEVSİMDE MİS KOKULU YENİ AROMALAR

The Body Shop’un sınırlı sayıda üretilen, tatlı kokularıyla baş döndürücü Cherries & Cheer, Pears & Share ve Love & Plum isimli birbirinden eşsiz vücut bakım serileri raflarda sizlerle buluşmayı bekliyor.

The Body Shop, her biri birbirinden tatlı kokulu ve meyve aromalı, ruhları canlandırarak neşe katan vücut bakım serileri ile, yılbaşında çevresini şımartmak ve mutluluğu hediye etmek isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Cherry’s & Cheer

Canlı kirazın eğlenceli aroması, tatlı badem sütü ve şakayığın çiçeksi notalarıyla harmanlanmış, vanilya ve misk ile zenginleştirilen bu seri, kirazın sımsıcak kokusu sayesinde sizi sarıp sarmalayacak. The Body Shop’un Cheers & Cheer serisine eklenen Besleyici Vücut & Masaj Yağı ve evde şenlikli bir yılbaşı ortamı yaratacak kokusu ile Body&Space Mist’i ise kendinizi şımartmak için favoriniz olmaya aday.

Pears & Share

Bu benzersiz karışım sizi sezonun koşuşturmacasından sıyrılmaya ve sulu armutların rahatlatıcı dünyasına dalmaya çağırıyor. Tertemiz bir kış yürüyüşü gibi canlandırıcı etki veren Pears & Share serisi, armut özünü, yaban eriği, şakayık ve çilek şerbetinin üst notalarıyla birleştiriyor. Misk ve tonka fasulyesi notaları kokunun tabanında yer alarak onu şehvetli bir sıcaklıkla sarıyor. The Body Shop’un ikonik Vücut Yağı ve Vücut Yoğurdu da dahil olmak üzere yedi farklı ürün Pears & Share serisinde sizleri bekliyor.

Love & Plums

Sezonun favorilerinden olan bu özel üretim seri, yoğun talep üzerine aramıza geri dönüyor. Lezzet fışkıran erik şerbeti, pembe greyfurt ve ahududunun eşsiz uyumundan oluşan, şakayık ve rahatlatıcı misk notalarıyla zenginleştirilmiş Love & Plums meyvemsi kokusuyla size yılbaşı sabahı hissiyatı vermeyi garanti ediyor. Serideki, cildi 96 saat boyunca nemle besleyen Body Butter, temizlenmiş ve tazelenmiş hissettiren Duş Jeli, 48 saat nemlendirerek kuruluktan korumaya yardımcı olan El Kremi ve vücudunuza vereceği ışıltı ile yılbaşı ağacını gölgede bırakacağınız Shimmer Mist vücut bakım rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak.

The Body Shop’un vazgeçilmez ürünlerini ve serilerini deneyimlemek isteyenler için mağazaları ve thebodyshop.com.tradresini ziyaret etmek mümkün.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ