Demokrat Zafer

‘Sarı Güç’ şimdi de bisiklet temizliyor!

Olağanüstü temizlik performansıyla efsaneleşen Asperox Sarı Güç’ün, bisiklet temizliğindeki performansını konu eden yeni reklam filmi yayımlandı.

Beyaz Kağıt’ın kategori lideri sert yüzey sprey temizleyicisi Asperox Sarı Güç, mutfak yüzeylerinden PVC pencerelere, kalorifer peteklerinden otomobile kadar ev içi ve dışı birçok yüzeyde ispatladığı mucizevi etkisini yeni yüzeylerde de kanıtladığını bir dizi reklam filmi ile duyuruyor. Asperox’un birbirinden farklı yağlı ve kirli yüzeylerde kullanıcısının gücüne güç kattığını, “Son Günlerde Türkiye’de 5 Saniyede Bir…” sloganı ile aktaran reklam serisine son olarak bisiklet temizliği reklamı da eklendi. Filmde ‘Asperox Sarı Güç’ün bisikletlerin aksam ve yüzeylerini tertemiz yapan üstün performansı, yine markanın kendine has ve eğlenceli üslubuyla anlatılıyor.

Sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında; “Daha temiz bir dünya için geleceğe pedallayalım” sloganıyla bisiklet sporunu sahiplenen ve son olarak Asperox Bikepedia Racing Team takımını kuran Asperox Sarı Güç, Türkiye’nin en büyük yol bisiklet yarışı olan 2023 Granfondo Serisinin de Temizlik Sponsoru.

* Bağımsız kuruluş tarafından yapılan test sonuçlarına göre, bisiklet aksamında/yüzeyindeki arazi sürüşleri veya kötü hava koşullarından sonra birikmiş çamur, toprak, toz gibi kirleri, yağ ve gres kalıntılarını çıkardığı raporlanmıştır.

 https://www.youtube.com/watch?v=jNtXfrnjFSM

KÜNYE

Reklamveren: Beyaz Kağıt

Reklamveren Yetkilileri: Zeynep Kahraman, Cansu Mık, Tolga Merdamert, Eren Özgür Eksen, Serap Savaşçı

Reklam Ajansı: VMLY&R

Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Arkın Kahyaoğlu

Yaratıcı Yönetmen: Halil Gökhan Tuna

Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Gökçe Noyan

Yaratıcı Grup Başkanı: Berk Başaran

Metin Yazarı: Aylin Atabay

Sanat Yönetmeni: Demet Hisoğlu

Strateji Ekibi: Aslı Koparal

Prodüktör: Umut Tangör

Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Gizem Pelivan

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ