İNEGÖLSPOR KENDİ EĞİTİM MODELİNİ OLUŞTURUYOR

“Kulübümüz altyapısında amatör olarak futbola gönül vermiş çocuklarımızın profesyonel olana kadar eğitimlerini aksatmalarına müsaade edemeyeceğimiz için Avrupa ve Amerika modellerini inceleyerek kendi modelimizi yaratmaya karar verdik. Futbolda olduğu gibi eğitimde de profesyonellerle hareket etmemiz gerektiği için İnegöl’ümüzün eğitimde ismini altın harflerle yazdıran kurumu İNEGÖL NET AKADEMİ ile ortak hareket etmeye karar verdik.”

WhatsApp Image 2023-10-27 at 15.59.16

368 BİN TL DESTEK

“İlk etapta Net Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Güler 368 bin TL ile sporcularımızın eğitimlerini üstlenmeye başladı. Çıkmış olduğumuz bu yolda kol kola ilerleyerek güzel işler çıkaracağımızı ve süreç içerisinde çocuklarımızın kat ettiği yolu hep birlikte inceleyeceğimizi siz değerli halkımıza bildirmek isteriz”

GURUR DUYUYORUZ

Net Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Güler ise, İnegölspor ile yapılan işbirliğinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İnegölspor’un altyapı sporcularının eğitimine katkıda bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu işbirliğinin hem İnegölspor’a hem de sporcularımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan anlaşma kapsamında, Net Akademi, İnegölspor altyapısında yer alan tüm sporcuların eğitimlerine destek verecek.