Demokrat Zafer

VETERİNERDE SEVİNÇ GÖZ YAŞLARI İÇİNDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

‘’DOĞUM GÜNÜM KÖPEĞİMİN İYİLEŞTİĞİ GÜNDÜR’’

 ‘Sağlıkta Tek Bir Doktora Güvenmeyin Çünkü Doktorlarda Yanılabilir!

Ekranların ve sahnelerin sevilen isimlerinden Uzman psikolog ve Televizyon program sunucusu

Yelda başaran ve  Özbek sanatçı Şahsenem 17 Nisan da Veterinerde sevinç göz yaşları içinde Yelda başaran ve Köpeği Lucky ‘nin yeniden doğuşunu kutladılar.

Yelda Başaran’ın bundan bir ay önce bir doktor tarafından yanlış tedavi sonucunda yoğun bakımda ölecek gözüyle bırakılan köpeğinin başka bir veterinerin  uyguladığı tedavi sonucunda iyileşerek yoğun bakımdan çıkması Özbek sanatçı  ŞAHSENEMİ ve  Yelda BAŞARANI sevinç gözyaşları içinde bir araya getirdi.

Yelda başaran’ın Doğum gününe denk gelen 17 Nisan gününde 17 yıllık can dostunun iyileştiği haberini alan hayvan sever kişiliğiyle bilinen  Şahsenem  Yelda Başaran ve Köpeği Lucky’ nin resmi bulunan özel bir pasta yaptırarak soluğu veterinerde aldı.

Yelda Başaran karşısında Sanatçı dostunun Köpeği ve kendisinin bulunduğu pastayı görünce sevinç göz yaşlarına hakim olamayarak tüm hayvan severlere şu mesajı verdi. İster insanlar için olsun ister can dostlarımız Hayvanlar için Sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuğunda tek bir doktora güvenmeyin. Çünkü Doktorlarda insan ve yanlış teşhis koyabilir .Benim köpeğime yanlış teşhis koyuldu ve ölüme mahkum edildi. Dünya ya ister bir insan istersen Hayvan olarak gelinsin .Hiç bir canlıya nefes aldığı sürece nasılsa ölecek gözüyle bakılmamalı .Ben bu duyguyu yaşadım  .Ve bir sağlıkçı olarak köpeğime nasıl ki bir insanın hasta yatağında ihtiyacı olan en önemli olan üç şey 1.Sevgi 2. İlgi ve 3.Morale ihtiyacı varsa bende bu süreçteyken inancımı hiç kaybetmeden 17 yıllık can dostum kızım için elimden geleni yaptım.

Beni bu  hastalık sürecinde bir an olsun yalnız bırakmayan sanatçı dostum gerçek bir hayvansever olan  Şahsenem’e ve ölecek gözüyle bırakılan Köpeğimi uyguladığı farklı bir tedavi yöntemiyle yeniden hayata döndüren hayvana insan muamelesi yapan Veteriner Abdurrahim ACAR’a sonsuz teşekkür ediyor ‘’İYİ Kİ VARSINIZ ‘’diyorum  .

Özbek sanatçı Şahsenem de bu sözler üzerine meşhur şarkısı olan ‘’Gözyaşlarım Anlatır ‘şarkısını söyleyerek Yelda BAŞARAN ve lucky için getirdiği pastanın mumlarını yakarak doğum günlerini kutladı. Yelda başaran da pastasının mumlarını üflerken ; Doğum günüme gelen bugünü ve bu yaşımı hayatı boyunca hiç unutmayacağım 17 Nisan da kızım Lucky ile 17 yaşımıza girdik dedi. ‘’Benim doğum günüm  köpeğimin iyileştiği gündür dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ