Demokrat Zafer

“100. Yılda Fener Alayı” Yürüyüşünü, Binlerce Nilüferli Coşkuyla Kutladı

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın “100. Yılda Fener Alayı” Yürüyüşünü, Binlerce Nilüferli Coşkuyla Kutladı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılını kutlama coşkusu doruklara ulaştı. CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü düzenlediği “100. Yılda Fener Alayı” yürüyüşüyle unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Bu büyüleyici etkinlik, Türkiye genelinde düzenlenen 100. Yıl etkinliklerinin en kalabalık ve coşkulularından biri oldu.

Yüzüncüyıl mahallesinden başlayan yürüyüş, 29 Ekim mahallesine coşku dolu bir yolculukla devam etti. Katılımcılar ellerinde meşalelerle, Barış Kadın Bandosu’nun enerjisiyle sokakları aydınlattılar. Yürüyüş boyunca halkın büyük bir ilgisi vardı. Balkonlardan ve sokaklardan izleyenler, coşkulu kalabalığa büyük alkışlarla destek vererek etkinliği daha da anlamlı kıldılar.

Yürüyüş, Cumhuriyet’in ve 100. yılına duyulan sevgi ve saygının bir ifadesi olarak ön plana çıktı. Katılımcılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutladılar.

Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin coşkulu kalabalığa konser öncesi hitap etti. Konuşmasını “Bundan 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk 28 Ekim günü “Efendiler! Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz” demişti ve bugün 100. yılını kutluyoruz. Bizimle bu coşkuyu paylaşan ve katılan herkese teşekkür ediyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk” sözleri ile bitirdi.

Etkinliğin sonunda sahne alan Özgür Delibaş ise, katılımcılara müzikle dolu keyifli bir gece yaşattı. Delibaş’ın performansı, fener alayının coşkusuyla birleşerek unutulmaz anlar yaşattı.

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı, “100. Yılda Fener Alayı” yürüyüşü ile Nilüfer halkını bir araya getirerek, Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatı sundu. Bu unutulmaz etkinlik, Nilüferlilerin Cumhuriyet’in değerlerine olan bağlılığını bir kez daha güçlü bir şekilde gösterdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ