Demokrat Zafer

Tüm Emeklilerin Sendikası Yenişehir Şubesi’nden 1000’cü Yıla Özel Etkinlik…

Tüm Emeklilerin Sendikası Yenişehir Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı nedeniyle üyelerine bir yemek verdi.

   Öncü Sitesi Sosyal Tesislerindeki yemeğe Belediye Başkanı Davut Aydın, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, TSO Başkanı Orhan Torun, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve emekli vatandaşlar katıldı.

Yemekte konuşan Tüm Emeklilerin Sendikası Yenişehir Şubesi Yönetim kurulu üyesi Erkan Erdem, ‘Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını yani en büyük bayramımızı coşku ve mutluluk ile kutlamak için buradayız.

   Öncelikle aramızda bulunan tüm misafirlere katılımları için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin burada olması, bu özel günün önemini daha da güçlendiriyor

   Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmamız, bize büyük bir sorumluluk yüklemektedir.

   Yok sayanlara inat, Cumhuriyetimizi ilelebet sürdürmek için hep birlikte çaba göstermeli, beraber ve dayanışma içinde hareket etmeliyiz.

   Daha adil, daha eşit ve daha sürdürülebilir bir Türkiye’ye olan inancımızı asla kaybetmeyelim ve bunun için mücadele edelim.

   Bu duygu ve düşünceler içerisinde 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyorum’ dedi.

   Tüm Emeklilerin Sendikası Yenişehir Şubesi Başkanı Kamettin Baştürk’te konuşmasında; Cumhuriyet kazanımlarından söz ederek, ‘Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Bizim için bu çok özel geceye katılan ve bu yemekte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ