Bir zeytinyağ markası tarafından Çanakkale’de çekilen video, zeytinin gücünü ve tarihin derinliklerinden günümüze uzanan yolculuğu anlatışıyla viral oldu!

Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanan birçok markadan biri içeriği ile viral oldu.Etkileyici bir video ile tarih ve lezzetin buluşmasına öncülük eden Kirte Zeytinyağı markası,Çanakkale topraklarında çekilen ve iklimsel kriz sonucunda zeytine olan önemi vurgulayan bir video çekti.

Video, izleyicilere asırlık zeytin ağacının gözünden, tarihin en çetin savaş sahnelerinin geçtiği Çanakkale’den bugünkü coşkulu kutlama sofrasına kadar bir yolculuk sunuyor.

zeytin-2

Kirte Zeytinyağının Cumhuriyet coşkusunu yansıtan bu özel yapımı, zeytin hasadının zorlu ancak özveri dolu süreçlerini izleyicilere aktarıyor. Doğanın gücüyle birleşen zeytinin, toprakla buluşup binlerce yıl süren bir hikayenin parçası olduğunu gösteren video, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağan ettiği Cumhuriyeti en coşkulu şekilde anarken, Atatürk’ün çiftçiye ve tarıma verdiği önemi de vurgulayarak, zeytinin geçmişten bugüne uzanan dayanıklılık , bereket ve barış anlamını da vurguluyor.

zeytin-3
Çanakkale’nin tarihi zenginliklerinden esinlenen Kirte Zeytinyağının adının hikayeside bu video ile dikkat çekiyor ve marka ismini Çanakkale’nin tarihi yarım adası bölgesinde yer alan Alçıtepe Köyü’nün eski ismi olan “Kirte”den alıyor. Bu isim, bölgenin köklü tarihine ve bereketli topraklarına bir saygı ifadesi olarak öne çıkıyor.
Son dönemlerde zeytin topraklarımız ve geleceğimiz için önemine de dikkat çekmek isteyen marka, zeytinyağı tutkunlarının Kirte’nin ismindeki bu derin anlamı keşfederken, aynı zamanda lezzetin ve kalitenin birleşiminden oluşan bu özel zeytinyağının tadını çıkarmasını amaçlıyorlar. Kirte Zeytinyağı, adını taşıdığı tarihi zenginlikle, her damlasında bir hikaye taşıyor.
Kirte Zeytinyağı, bu özel video ile sadece lezzetin değil, aynı zamanda tarihin ve bir milletin direncinin de simgesi oluyor.

zeytin-1

zeytin