Demokrat Zafer

GHO, 2024 YOL HARİTASINI DİDİM’DE BELİRLEDİ

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı’nın (GHO) yurt genelindeki ofislerinin katılımıyla eğitim maratonu şeklinde geçen geleneksel broker kampı, bu yıl Didim Venosa Beach Resort & Spa’da gerçekleştirildi.

İki gün süren eğitimlerde alanında uzman konuşmacılar GHO ofisleriyle sektördeki son yenilikleri paylaştı; eğitim sonrasında düzenlenen gala gecesinde yıl boyunca başarılarıyla göz dolduran GHO ofis ve danışmanları da ödüllendirildi.

Kampın yıl boyunca yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve GHO ofislerinin bir araya gelip kaynaşması ve başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi adına çok önemli bir rol oynadığına dikkat çeken dikkat çeken GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır da, katılımcı ofis ve danışmanlara GHO’nun tescilli markası ‘Taş Ev Türkiye’nin yeni proje ve hedeflerini paylaştı.

Çalgır, “Özellikle Ege’de taş ev görmeye alışığız. Depreme dayanıklı, doğal malzemelerden yapılmış taş evlere çok yoğun ilgi var. Çok daha organik bir yaşam imkanı sağlıyor. Taş evler oldukça uzun ömürlü. Biz de müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda, taş evlerimizi arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Organizasyonun çok verimli geçtiğini belirten Genel Müdür Özkan Yalaza da, şu bilgileri verdi: “Didim’de, hem bayilerimizle yıl sonu toplantımızı yaptık, hem de Türkiye’nin ilk taş ev konseptli ofisimizin açılışını yaptık. Her iki alanda da büyümemiz sürüyor. 2023 yılı ülkenin içinde bulunduğu deprem, seçim, siyasi ve ekonomik sıkıntılara rağmen GHO’nun büyümeye devam ettiği bir yıl oldu. 2024’te çok daha büyük hedef ve artan enerjimizle yola çıkmayı planlıyoruz. Yeni yılın GHO adına daha iyi işlere imza attığımız bir yıl olmasını bekliyoruz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ