Demokrat Zafer

ERDEN; 55 AY BOYUNCA YAPILAN 107 TOPLANTININ SADECE ÜÇ BUÇUK TANESİNE KATILDI..

“Ziya Paşa’nın çok güzel bir sözü vardır. ” Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.”” Sözler Mudanya’nın keskin muhalifi MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden’e ait. Erden, sert eleştirilerle Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a yüklendi. Bülent Erden; ”

“Sn. Belediye Başkanı her fırsatta yüzü kızarmadan yaptığı algı söylemleriyle vatandaşı yaklaşık 10 yıldır yanıltmaya devam ediyor.
Halbuki gerçekler ve Mudanyamızın içinde bulunduğu durum çok farklı.
Sn. Belediye Başkanı geçenlerde sosyal medya’da bir paylaşımın altına yaptığı yorumunda “Haklısınız şikayetinizi sorumlu ve yetkili olan Bursa Büyükşehir belediyesine ileteceğim ” diye yazdı.
Devamında Gazeteci Sn. Öner Kıran Belediye Başkanına cevaben ” Sn. Başkan instagramdan Büyükşehir Belediyesini etiketleyerek paylaştığımda geri dönüş yaparak sorunu ya çözüyor ya bilgi veriyorlar. Mudanya Belediyemizden ise ilgili konular hakkında bile hiçbir bilgi ve sorun çözümü cevabı gelmiyor. Yine Alinur Aktaş başkan etiketlenip instagramda twitterda (x com oldu) bahsedilirsen sizi etiketlemek ve bahsetmek mümkün değil sorunu Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katılarak bizzat iletmenizi temenni ederim” yorumuna;
Başkan Hayri Türkyılmaz “Ben görevimi eksiksiz ve hatasız dürüst bir şekilde yapıyorum rahat ol sen” diye yazdı.
Öncelikle Sn. Başkan “rahat ol sen” diye bir hitap, söylem ve yakışıksız bir üslupla halk rahat olmuyor bunu anla. Diğer yandan her zaman olduğu gibi yine Mudanyalıları yanıltıyorsun.
Kıymetli Vicdan Sahibi Mudanyalılar Rakamlar yalan söylemez.
“Ben görevimi eksiksiz ve hatasız dürüst bir şekilde yapıyorum rahat ol sen” diye yazan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2019 Yılı Mart ayından 2023 yılının Ekim ayına kadar toplam 55 ay boyunca gerçekleştirilen 107 adet Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısından sadece 3’üne tam katılım sağlayıp 4.’üncü toplantıyı yarım bırakarak terk etti.
Bu kişi nasıl Mudanyamızın sorunlarını Bursa Büyükşehir Belediyesine iletecek?
Bu şahsın görevini eksiksiz ve hatasız yaptığına gönül rahatlığıyla kim inanır?
Bir başka açıdan Sn. Belediye Başkanını temsilen bile olsa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantılarına katılan CHP’li meclis üyesi mevkidaşlarım bugüne kadar Mudanyamızın sorunları ve alması gereken hizmetler için kaç adet önerge verdi?
Bırakın sorunları layıkı veçhile belgeleriyle dile getirmeyi Mudanyamızla ilgili soruları bile yanıtlamaktan aciz bir durum sergilediler.
Çözülemeyen sorunlarımızdan, alınamayan hizmetlerimizden Sn. Başkan bizzat sorumludur.
Sn Başkan Mudanyalı artık bu samimiyetsiz palavralardan bıktı. Şahsınızı kendi partilileriniz bile istemez oldu.
Hizmet siyaseti yerine kin ve hamaset siyasetini tercih ettiğiniz Mudanya’nın 10 yılını değil onlarca yılını ipotek altına aldınız. Satılık mülk ilanlarının ardı arkası kesilmiyor. Halkımızın ihtiyaç duyduğu öncelikli hizmetler üretilmeden halkın mallarını satmaya çarçur etmeye devam ediyorsunuz.
Örneğin sizin şu meşhur saksı silsilesinin Mudanyamıza ne kazandırdığını bir anlatsanız da bilsek? Satılan mülklerden gelen milyonlarca lirayı heba ettiniz. Mudanya Belediyesini son işe alımlarda aile ve akraba şirketine döndürdünüz. Yapılan onlarca açıklamaya, iddiaya bir tane aklı-selim cevap bile veremediniz.
Saygıdeğer Mudanyalılar
Önümüzdeki yerel seçimler Mudanyamız için köprüden önceki son çıkıştır. Zira bu gidişatın sonu pek hayırlı değildir. Bir an önce Mudanya maddi ve manevi kaynaklarını halkının yararına kullanmaya başlamak durumundadır. Bu gidiş iflas etmiş bir Mudanya Belediyesi ile sonlanacak.
Kıymetli Mudanyalılara saygılarımı sunuyor, samimiyetle hizmet üreten Belediye yönetimine ulaşmalarını diliyorum.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ