Demokrat Zafer

Bursa merkezli startup şirketi Ron Digital, yeni yazılım ürünlerini Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde tanıtacak!

Bursa’da kurulan ve yapay zekâ alanında merak uyandırıcı yazılımlarıyla ismini duyuran startup şirketi Ron Digital, 26 Ekim’de İstanbul Wyndham Grand Hotel’de düzenlenecek olan Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde yerini alacak.

Şirket, sektördeki yeniliklerin sergileneceği etkinlikte, 6 yeni yapay zekâ ürününü tanıtmaya hazırlanıyor.

Farklı yazılım çözümleriyle sektöre ışık tutuyor

Ron Digital’ın geliştirdiği ve pazarladığı yapay zekâ destekli başlıca startup projeleri arasında sosyal medya yönetim yazılımı Postify, randevu yönetim yazılımı Plandy, ürün fotoğraf stüdyosu yazılımı Mocky, içerik oluşturma platformu Copify, mobil İngilizce konuşma pratiği uygulaması Talkios ve kumaş desen üreticisi Patternify bulunuyor.

Her bir projenin, ayrı yazılım ekipleri tarafından geliştirildiği şirkette ayrıca UI/UX ve Digital Marketing ekibi tüm projelere destek veriyor.

Türkiye’nin yapay zekâ alanındaki yeteneklerini ve potansiyelini göstermeye hazırlanıyor

Ron Digital’ın hedefinin, bu ürünlerle iş süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirmek ve Türkiye’nin yapay zekâ teknolojilerindeki gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirten şirket yönetimi, bu etkinlikteki varlığıyla Türkiye’nin yapay zekâ alanındaki yeteneklerini ve potansiyelini göstermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin yapay zekâ alanındaki gelişimine ışık tutacak olan Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’ne yenilikçi çözümleriyle katılacak olan Ron Digital, sektörün gelişimine katkı sağlamaya tüm hızıyla devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ