Demokrat Zafer

BİZ CUMHURİYETİ SALONDA DA KUTLARIZ KIRSALDA DA.

İYİ Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Cumhuriyetin 100. yılını kutlama programlarından ilkini ‘Demirci’ Köyünde gerçekleştirdi. Organizasyona İYİ Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve İl Başkanı  Mehmet Hasanoğlu, 1. Bölge Milletvekili adayları da ilgi göstererek katılım sağladı.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı, millet vekili adayları, seçimlerde görev alan okul sorumluları, Kadın Politikaları, Gençlik Kolları, Nilüfer İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, aileleri ile bir araya gelerek açık havada kahvaltı yaptı.

Daha sonra, Cumhuriyetin önemi ve bunu bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ ilkesinin, İsrail’in kan gölüne çevirdiği Filistin’deki savaşın ülke ve dünya için ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Çeşitli oyunlar ve yarışmalarla devam eden piknikle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü: ‘Amacımız hem Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak hem de genel seçimlerde görev alan arkadaşlarımıza bu vesile ile teşekkür etmek, yaklaşan yerel seçimler için teşkilat mensuplarımıza moral vermek, motivasyonumuzu yükseltmek istedik. İddia ediyorum Genel Seçimlerde bizim kadar çalışan, koşturan, eylem yapan sahada başka bir siyasi parti yoktu. Aldığımız sonuçtan tabi ki memnun değiliz. Ancak bu bizi yıldırmadı. Bunca zorluk, yokluk ve olumsuzluk içinde İstiklal Savaşını kazanan ve Cumhuriyeti bize armağan eden Atamızın azmi ve kararlığını örnek alarak pes etmeden, yorulmadan çalışıp 64 mahallede 2024 Mahalli Seçimler öncesi her seçmene ulaşacak ve yerel seçimlerde başarılı olacağız. İYİ insanların bu saatten sonra başarısızlığa asla tahammülü yoktur. O nedenle biz buna ant içtik. Ya istiklal ya özgürlük.’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ