Demokrat Zafer

Apsiyon ve Apsiyon Sigorta’dan pembe kurdele kampanyası

Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Apsiyon ve Apsiyon Sigorta iş birliği ile site yönetimlerinin ve profesyonel yönetim firmalarının kadın çalışanları kadınlara özgü kanser hastalıklarına karşı önlem alıyor. 

 

Apsiyon ve Apsiyon Sigorta, Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda farkındalık oluşturmak, erken tanı ile hayat kurtarmak ve tedavinin önemini bir kez daha hatırlatmak için 24.10.2023 – 30.11.2023 tarihleri arasında geçerli olan bir kampanya hazırladı. Kasım ayının sonuna kadar devam edecek bu kampanya ile belirtilen tarihler arasında Apsiyonlu olan site yöneticileri ve profesyonel yönetim firmaları, kadın çalışanının meme kanseri taramasına destek verecek. Üstelik bu tarama yalnızca meme kanserini değil, kadınlara özgü kanser hastalıklarının tamamını kapsıyor. Kampanya, meme kanserinin yanı sıra; rahim kanseri, rahim ağzı kanseri, rahim içi kanseri, yumurtalık kanseri, tüpler ve vajina vulva tümörler için de geçerli olacak.

İş hayatında aktif olarak rol alan kadınların desteklenmesi ve onların sağlığı için gerekli önlemleri almak üzere bu süreci başlattıklarını söyleyen Apsiyonun Kurucu Ortağı ve CEOsu Kudret TÜRK kampanya ile ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda kadınlarda en fazla görülen ve geç fark edildiğinde hiçbirimizin istemeyeceği sonuçlara neden olan meme kanseri için bir çalışma başlattık. Amacımız farkındalık yaratmak. Düzenli kontrollerin yapılması, herhangi bir olumsuz durum varsa, zamanında tanı ve tedavi sürecini hızlandırmak için tüm kadınları teşvik etmek istedik. Kasım ayının sonuna kadar Apsiyonlu olan yöneticilerin, kadın çalışanlarının, kadınlara özel kanser hastalıklarının tamamında yanında olmasını hedefledik. Kampanyamız, meme kanseri ile birlikte 6 farklı kadın kanserine karşı teminat veriyor. Site yönetimlerinin ve yönetim firmalarının ileteceği kadın çalışanları kampanyadan ücretsiz olarak yararlanabilecek.”

Meme kanseri Türkiye’deki en yaygın kanser türü. Ülkemizdeki 8 kadından 1’i meme kanseri riski taşıyor. Fakat meme kanserinin erken tanı ile %98 oranında başarıyla tedavi edilebildiği çok az kişi tarafından biliniyor. Bilimsel araştırmalar ve yaşanan vakalar gösteriyor ki meme kanseri başta olmak üzere, kadınlara özgü kanserlerin iyileşme oranlarının artmasında, hastalığın erken teşhis edilmesinin büyük önemi bulunuyor. Meme Kanseri Farkındalık Ayı vesilesiyle Apsiyon ve Apsiyon Sigorta; toplumun meme kanseri hakkında bilgilendirilmesi ve kanser hastalıklarının erken teşhis edilmesi için bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Bu kampanyadan yararlanacak tüm kadınlar, tedavi masraflarında ve tedavi sürecindeki maddi ihtiyaçlarında Apsiyon desteği alacak. Kampanya aynı zamanda; evde bakım, rehabilitasyon ve psikolojik yardım gibi konularda da kadınların destekçisi oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ