Demokrat Zafer

İYİ Bir Aile!

Geçmiş dönem İYİ Parti Milletvekili adayı ve Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz’in mutlu gününde dostları, akrabaları ve partililer yalnız bırakmadı. Hatice & İsmail Deniz çiftlerinin oğulları Gökay ile Meryem & Hikmet Özkul çiftlerinin kızları Meryem Sultan’ın Ada Davet Düğün Salonunda gerçekleşen nikah aktine İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, ilçe başkanları, belediye başkan adayları, belediye meclis üyeleri ve partiler yoğun ilgi gösterdi. Nikaın şahitliklerini ise Türkoğlu ve Hasanoğlu yaptı.

Nikah sonrası gençlere mutluluklar dileyen Milletvekili Türkoğlu; “Vatandaşlarımızın ekonomik zorluğu en şiddetle çektiği bugünlerde gençlerimizin bu zor günlerde evlilikle aile kurmak için verdikleri mücadeleyi taktir ediyorum. Bizler İYİ ve Cesur insanlar olarak milletimizin her kararında yanlarında olacağız.” dedi.

Damadın annesi Hatice Deniz; “Başta vekilimiz sayın Selçuk Türkoğlu ve il başkanımız sayın Mehmet Hasanoğlu’nun bu mutlu gününde dava arkadaşlarımızla birlikte nikaha iştirak etmelerinden dolayı ailem adına çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümüzde yaşanan onca zorluğa rağmen Bursamızda bin bir zahmet ile hayatta tutunmaya çalışarak yaşayan 3 milyon 200 bin vatandaşımızın da huzurlu bir hayat sürmeleri beklentimizdir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ