Demokrat Zafer

DSP Bursa Örgütü’nden Bursaspor Hassasiyeti!

“Bursa’nın en güzide markası Bursaspor’u kaderiyle baş başa bırakmayacağız!” sözler DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı’ya ait. Günden güne güçlenen kadrosuyla Bursa’da çekim merkezi haline gelen DSP Bursa Örgütü, Gürsu’dan Osman Murat Yolluk ve Osman Özkan, Osmangazi’den Nihat Boşel, Nurdan Bilgin ve Yavuz Atik, Nilüfer’den Taner Çınarkes, Mudanya’dan Alev Can, Karacabey’den İsmail Kutlukkaya,  Mustafakemalpaşa’dan Fadime Gül’ü belediye meclis üyeliği başvurularını aldıktan sonra basınla buluşturdu.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı; “Bursa’mızın dinamo taşlarını bünyemize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. 17 ilçede yurttaşlarımıza tekrar Ecevit Ruhunu yaşatmak için ant içtik! Belediyelerin hizmet anlayışı muteber olmakla birlikte birçok konuda eksiklik yaşanmakta. Biz bunu ortadan kaldıracağız1” dedi.

Daha sonra MDK Üyesi Nurdan Bilgin’in de olduğu DSP Heyeti ile Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Günay’ı ziyaret etti. Başkan Akıncı; “İlimizin en değerli markası Bursaspor’u hep bilikte yaşatacağız. Sanayiciye gidilecekse DSP Örgütü olarak bu sorumluluğu yerine getirmeye hazırız! Bursaspor tekrar Süper Ligle buluşacak, bundan ötesi yok!” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ