Demokrat Zafer

UNUTMAYIN.!! KANSER DEĞİL İHMAL ÖLDÜRÜR..!!

Bilhassa kanser ile ilgili araştırmalar yapan ve bu yönde güzel çalışmalar ortaya koymuş olan Nur Lokman Şifalı Bitkiler ve Aktariye’nin İşletmecisi Sayın Mustafa Kara ile bir kez daha çok önemli konulara değindiğimiz,bilgilendirici, kapsamlı,insan sağlığı açısından yararlı  bir röportaj gerçekleştirdik.

***Bizleri tekrardan ofisinizde konuk edip ağırladığınız için teşekkür etmek isterim. Hocam gerçekten vermiş olduğunuz hizmet çok önemli Mustafa Kara kimdir öncelikle sizi tanıyarak isterseniz röportajımıza başlayalım?

DÜNYA GENELİNDE BİR ÇOK ARAŞTIRMALARDA BULUNDUM..!!

  —- Bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olduğunuz için bende  sizlere  teşekkür etmek istiyorum.1964 doğumluyum Uşak nüfusuna kayıtlıyım. 37 senedir bu işi yapıyorum 36 sene önce Bursa’ya geldim, o gün bugündür  Bursa’da ikamet ediyorum.10 seneden daha fazla  kanser hastalığı ile ilgili araştırmalar yaptım.Tayland’da ,Uzak Doğu’da, Rusya’da İran’da bu ülkelerin önde gelen doğal bitkilerden şifa dağıtan hekimleriyle karşılıklı istişarelerde bulundum. Uzak doğu ülkelerinden mesela Tayland’da eczane v.s bulunmaz, o ülkelerde genellikle bu tür sağlık sorunları alternatif tıp ve bitkilerden elde edilen karışımlarla insanlar derman ararlar. Onlarca yıl süren bu çalışmalarımın neticesinde güzel neticeler elde ettik.Araştırmalarım çok başarılı sonuçlar verdi ve şu anda 4. evrede olsa dahi enfeksiyondan ne kanserden kesinlikle gelen kişilerde olumlu sonuçlar alıyoruz. Bu arada tabii burada sözünü etmeden geçemeyeceğim diğer bir husus ise çağımızın hastalığı olan kanser ve benzeri hastalıklarda ihmalin neticeleridir. Belirli bir yaştan sonra her sene yapılması gereken kontrolleri mutlaka insanlarımızın ihmal etmemesi gerekmektedir. Periyodik kontroller kansere ve diğer ölümcül hastalıklara  yakalanmamak açısından çok önemlidir. Kontrollerden çıkan neticeler sonucunda ertelenmeksizin ihmal etmeksizin tedavilere bir an önce başlamakta yarar vardır. Az önce de söylemiş olduğum gibi sonuç itibariyle kanser değil ihmal öldürür.

HER TÜRLÜ NUSUBETİN

ÇARESİ BİTKİLERDEDİR

Ben öncelikle başlı başına aktarım. Şifalı bitkilerden ilaçlar, karışımlar yaparım. Bize gelen kişilere kesinlikle doktora gitmeyin demem. Hatta gitmeyenleri söylerim ısrarla doktorlara  yönlendiririm ayda bir göndererek tavsiye ederek gidişatın ne yönde olduğunu ne yol aldığımızı görmek açısından da bunlar çok önemli. Bizimkisi alternatif tıp ama normal tıbbı  kesinlikle bırakın demem. Binlerce hasta geldi şimdiye kadar Ağrı’dan, Erzurum’dan, Diyarbakır’dan, Tüm Türkiye’den neredeyse tüm  şehirlerden. Geldiler  ilaçlarını  aldılar gittiler, kullanımını yaparken doktorunuza da gidin kontrollerinizi yaptırın sonrasında gelirken tekrardan bana bildirin diyorum. Enfeksiyonda yükselmemi var, düşmemi var kanserli hücrelerin artması mı var küçülmesi var bunlar önemli. Çok önemli bunlardan haberdar olmamız gerekiyor, bunlardan haberdar olursak 3-4 ay içerisinde bitiremeyeceğimiz hastalık yok.

***Peki Mustafa Hocam şimdiye kadar yaşadığınız bizlere ders niteliğinde anılarınız oldu mu acaba?

—–Olmaz mı oldu elbette, hangi birini anlatayım sizlere gerçekten şaşırdım. O kadar çok insanımızın ayağa kalkarak normal bir şekilde hayatlarına devam etmelerine Allah’ın izniyle yardımcı olduk ki anlatamam. Sonradan gelerek bizlere teşekkür etmeleri bizler için en büyük ödül oluyor böyle durumlarda.

‘KONTROLLER MUTLAKA YAPILMALI’

Şikayetler şu sıralar genelde akciğer kanseri ve pankreas kanseri olarak görülüyor. Diğerleri de var ama çoğunlukla bunlar. Ağırlıklı olarak bu hastalarımız geliyor.Bir insanın bedeninde 40 tane organ vardır. Bu organları savunan iyi bakteriler mevcuttur, vücutta bu iyi bakterilerin zayıf olduğu bölgeyi kötü bakteriler istila ederse bunun adı kanserdir. Ne yapmak lazım kötü bakterilerin üzerine iyi bakteriler  salmak lazım. Vücuda zararsız bakterileri salmak lazım ki bu hastalığı bitirelim keselim bizde bu mihvalde devam ediyoruz çalışmalarımıza. Benimle  kesinlikle irtibatı kesmesinler, mutlaka bu tedavilerimiz de vermiş olduğumuz bitkisel ürünlerimizi de kullanmamız durumunda başarılı olacağız. Bununla ilgili Bursa’dan Türkiye’nin neredeyse bütün illerinden birçok örnek var şimdi de isterseniz birkaç hasta ya da hasta yakınımızdan da bilgi alalım.

‘YARAMIZA MERHEM OLDU’

Muhsin Kahraman:45 yaşındayım, 3 ay önce kolon kanseri oldum. Üçüncü evre dayımın oğlu var, Mustafa Hoca’dan daha önce bitkisel ürünler almış aynı hastada 4. evre rahatsızlanmış o zamanlar Allah ömür verirse  yaşar demişler. Bize de tavsiye ettiler. Mustafa Hoca’ya geldik  durumu anlattık hocam böyle böyle diyerek. Hocam bana bitkisel ürünler verdi insan sağlığına yan etki edecek ürünler değil bunlar. Ot, çimen, çiçek  vesaire, çoğu demlemeliydi, o süreçte bağırsağımdan falan  parça da alınmıştı ameliyat da olmuştum. Sonrasında kullandıktan sonra pet filminde Elhamdülillah temiz çıktı kötü hücre  görmediler. İnşallah bir ay sonra yine bir ara kontrolümüz olacak o zaman daha da güzel olacaktır inşallah. Bu arada Mustafa hocama teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok güzel faydalandık yararlandık, bunu herkesin duymasını isterim. İşinin  ehli gerçekten bu işi çok iyi biliyor ben herkese sağlık sıhhat afiyet diliyorum.

‘HER GEÇEN AY KÜÇÜLDÜLER

SONRASINDA YOK OLDULAR’

Mustafa Öztürk: Eşim Hatice Öztürk ilaç kullandığımız zaman 50 yaşlarındaydı. Göğsünde rahatsızlıklar vardı. Bu nedenle dolayı sol kolunu kullanamıyordu, kıyafetlerini bile giyemiyordu, sonra hastaneye gittik, tetkikler yapıldı. Ultrason falan çekilince meydana çıktı.10 milim, 8 milim, 6 milim, 4 milim  olmak üzere 4 tane tümör çıktı. Oranın tedavisinde yapılacak bir şey yoktu, ameliyattı yani. Ama buradaki bu tedaviye başlayınca 3 ay sonra gittik 10 milim olanlar 8 milime, 6 milim olanlar 4 milime küçülmüşler. 7-8 ay kadar sonra kontrole gittiğimizde küçük olanlar tamamen yok olmuş, büyük olanlar 2 milime düşmüş ve sonrasında tamamen bitti kurtulmuş oldu. Şimdi  rahat bir şekilde yaşıyor kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

‘KANSERLE DEĞİL

SAĞLIKLA YAŞAYIN’

Adem Erik: Babam Ali Osman Erik 86 yaşındaydı, prostat rahatsızlığı başladı tahliller yapıldı tanıdıklar vasıtasıyla Mustafa Bey’e ulaştık sonra tedavi aldı. Şifamız olumlu oldu bir nebze, şu an hastalığımız devam ediyor kontrollerimiz hastanelerde devam ediyor ama ağrıları kesildi. Hastalık sıfırlanmadı ama ilerleme durdu. Mustafa Bey’den bu anlamda güzel tedavi aldık.4.evdeydi 4. devre olduğu için test sonuçları çekiminde ilerlemenin durduğunu gördük, kontrollerimizi önümüzdeki haftalarda gerçekleştireceğiz. Tabi babamın yaşının ilerlemiş olduğunu da eklemek isterim. Öyle olmasına rağmen ilerleme durduruldu.

İHMAL ETMEYİN,GEÇER GEÇER DEMEYİN..!!

Talip Ergüven; Kesinlikle ihmal etmeyin, geçer geçer demeyin, vücudunuzda bir değişiklik olduğunda erkenden gitmeniz çok önemli. Bu anlamda Mustafa Bey’e bende teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsun çok güzel ilgilendi, her zaman yanımızda oldu.

****Mustafa Hocam ,Uzakdoğu’daki iş birlikleriniz Tayland’da  uzun sürelerle gerçekleştirmiş olduğunuz araştırmalar birçok yurt dışı ziyaretleri vesaire donanımınızla gerçekten bitkilerden elde etmiş olduğunuz karışımlarla güzel neticeler elde etmiş olduğunuzu görmekteyiz. Son olarak buradan halkımıza insanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz neler söylemek istersiniz?

DERDİN DERMANIDA VERİLMİŞTİR;”DERMAN BİTKİLERDEDİR”..!!

—- Şu unutulmamalıdır ki; Gelen  hastalıkların da dermanı mutlaka vardır ve burada da bitkilerin önemi çok büyüktür.Hayatım boyunca birçok ülkede gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde elimizden geldiğince insanlarımıza yardımcı olmaya çalıştık,çalışıyoruz. Bursa’da Beyazıt Mahallesi’nde bulunan iş yerimizden Yurt genelinde yaşayan 85 milyon Türk insanına son olarak sevgilerimi, selamlarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Beyazıt Mahallesi ,

Özoğlu Sokak , No:62

(Bereket Camii Yanı)

Gsm: 0 536 668 62 41

YILDIRIM / BURSA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ