Demokrat Zafer

Besler Group’a “İnsana Saygı” ödüllerinde iki ödül birden Besler Group’ta çifte gurur

1992 yılında Bursa’da temelleri atılan ve bugün itibarıyla 4 farklı sektörde yer alan 5 şirketi ve yaklaşık 1000 çalışanıyla birlikte ülkemize katma değer sağlayan Besler Group, insana ve topluma değer katma odaklı çalışmalarının karşılığında başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor.

Besler Group, kariyer.net tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli insan kaynakları ödülleri olarak gösterilen “İnsana Saygı” ödüllerinde 2 ödüle birden layık görüldü.

Besler Group almış olduğu bu anlamlı ödülle birlikte, insan odaklı yaklaşımlarını sadece çalışanları açısından değil çalışan adayları açısından da göstermiş olurken, İK süreçlerini de insana verdiği değerle şekillendirdiğini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

İstihdama tam destek vurgusu

Besler Group İnsan Kaynakları Müdürü Tuğba Yücetürk, 20 yılı aşkın süredir düzenlenen ve geleneksel hale gelen ödül töreninde, Besler Group İnsan Kaynakları ekibi olarak iki ödülü birlikte kucaklamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Besler Group olarak, işe alım süreçlerinde şeffaf, çevik ve adil bir yaklaşım sergilediklerine vurgu yapan Yücetürk, “Besler Group açısından insana verilen değer, kurumsal şirket politikamızın ve mevcut başarılarımızın ardındaki en önemli unsurdur. Her geçen gün büyüyen yapımızda, ailemizin bir parçası olan her insan bizim için çok kıymetli ve değerli. Sürdürülebilir başarı yolculuğumuzda, istihdam ve kariyer olanakları açısından üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. 30 bini aşkın şirket arasından sıyrılarak almış olduğumuz bu anlamlı ödüller de insan odaklı yaklaşımlarımızı taçlandırmış oldu. Dijital uygulamaları da kullanarak grup şirketlerinde istihdama destek sağlamaya var gücümüzle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Besler Group İnsan Kaynakları Ekibi adına ödülleri; Merve Korucu, Gizem Yıldız, Tuğba Yücetürk, Selen Aksoy, Kübra Bağcı teslim aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ