Demokrat Zafer

ASUS’tan oyun tutkunlarına ROG Ally hediyesi

Dünyanın ilk Windows işletim sistemli oyun el bilgisayarı ROG Ally, oyun tutkunlarını kendisine çekmeye devam ediyor. AMD Ryzen™ Z1 Extreme işlemcisiyle güçlendirilen ROG Ally’i, 17 Ekim Salı günü ASUS E-Store üzerinden alan ilk 20 kişiye ROG Ally taşıma çantası hediye edilecek.

ASUS Republic of Gamers’ın (ROG), sektördeki güçlü destek ve ortaklıklarıyla dünyanın en üst düzey elde taşınabilir oyun makinesi olarak tasarlanan yeni Windows 11 oyun el bilgisayarı ROG Ally, oyun tutkunlarının favori cihazı olmaya devam ediyor. Lansmanından itibaren adeta yok satan rakipsiz ROG Ally, Windows işletim sistemi ve AMD Ryzen™ Z1 Extreme işlemcisi ile tüm oyunları rahatlıkla oynama imkanı sunuyor. 120 Hz, 1080p çözünürlüklü üstün ekran kalitesiyle rakiplerinden ayrılan ROG Ally’i, 17 Ekim Salı gününden itibaren ASUS E-Store’dan satın alan ilk 20 kişiye de ROG Ally taşıma çantası hediye edilecek.

ROG Hakkında

Republic of Gamers (ROG), dünyanın en iyi oyun donanımını ve yazılımını yaratmaya adanmış bir ASUS alt markasıdır. 2006 yılında kurulan ROG, anakartlar, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler, ses ekipmanları, yönlendiriciler ve çevre birimleri dahil olmak üzere performans ve kalitesiyle tanınan eksiksiz bir yenilikçi ürün serisi sunuyor. ROG, büyük uluslararası oyun etkinliklerine katılır ve sponsorluk yapar. ROG donanımı, yüzlerce hız aşırtma rekoru kırmak için kullanıldı ve dünya çapındaki oyuncuların ve meraklıların tercihi olmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ