Demokrat Zafer

ŞAHİN ÖZLEM’DEN YENİ KLİP “VEFASIZ ALEM”

Arabesk Müzik kulvarının gelecek vadeden isimlerinden Şahin Özlem arabeskin önemli eserlerinden “Vefasız Alem”le müzikseverlerin karşısında.

Müzik eğitimi olmayan, tamamiyle Allah vergisi sesi ve yorumuyla dikkatleri üstüne çeken Şahin Özlem, geçtiğimiz aylarda popüler müziğin başarılı ismi Oğuzhan Koç’un “Bulutlara Esir Olduk” şarkısıyla çıkış yaparak birçok müzik duayeni ve eleştirmenlerinden tam not aldı.

Şimdi de arabesk müziğin en önemli ve okuması zor eserlerinden “Vefasız Alem”i yorumlayarak iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Şahin Özlem, Hak Yapım etiketiyle çıkan, sözleri Ali Tekintüre’ye, müziği Atilla Alpsakarya’ya, düzenlemesi prodüktör Aydın Kara’ya ait olan şarkı “Vefasız Alem”le kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Sadece şarkıya ve şarkıcıya odaklı çekilen klibin yönetmenliğini ünlü yönetmen Kemal Başbuğ üstlendi.

“Bu önemli eserle daha çok yüreğe dokunmak istiyorum. Çocukluğumdan beri Müslüm Gürses’in yolunda yürüyorum. Mimarlarım Hakan Altun ve Aydın Kara ile birlikte yorulmadan, emin adımlarla yürümeye ve güzel işlerle sevenlerin karşısında olmaya devam edeceğim.” diyen Şahin Özlem müzik eleştirmenleri tarafından güçlü sesiyle Arabesk Müzik kulvarının gelecek vadeden erkek şarkıcıları arasında yer alıyor.

ŞAHİN ÖZLEM 

“VEFASIZ ALEM” 

Söz : Ali Tekintüre

Müzik : Atilla Alpsakarya

Düzenleme : Aydın Kara

Yapım : HAK YAPIM

Yapımcı : Aydın Kara  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ