Demokrat Zafer

Kitap tutkunlarının geleneksel buluşması başladı D&R Kitap Fuarı, 7. kez kapılarını açtı

Kitapseverlerin her sene büyük bir ilgiyle takip ettiği geleneksel D&R Kitap Fuarı, kitapların sınırsız ve özgür dünyasının kapılarını yedinci kez açtı. Kültür ve sanat tutkunlarının buluşma noktası haline gelen kitap fuarı; 5 Kasım’a kadar Türkiye’nin dört bir yanında imza günlerinden söyleşilere, farklı etkinlikler ile okurları sevdikleri yazarlarla buluşturacak. Kitap okumayı sevdiren fuar kapsamında kitaplarda “ikinciye %60 indirim” fırsatı da var.

Türkiye’nin en büyük kitap platformu D&R; kitap tutkunlarını edebiyatın özgür ve sınır tanımayan dünyasında bir keşfe davet ediyor. Bir D&R geleneği haline gelen ve bu yıl 7. kez düzenlenecek D&R Kitap Fuarı; Türkiye’nin 52 ilindeki 224 D&R mağazasında kültür ve sanat tutkunlarını bir araya getirecek. 5 Kasım’a kadar sürecek fuar; binlerce imzalı kitaba ulaşma ve birbirinden değerli yazarlarla bir araya gelme fırsatlarının yanı sıra, kaçırılmaz kitap indirimleri ve dopdolu içeriklere sahip çeşitli etkinlikleriyle kitap tutkunlarını bekliyor.

Herkes daha çok kitap okusun diye!

Her sene olduğu gibi bu sene de kitapseverlere kaçırılmaz fırsatlar sunulan D&R Kitap Fuarı’nda, Türkiye genelindeki tüm D&R mağazalarında büyük indirim, fuar katılımcılarını bekliyor. D&R; eğitim, akademi ve ders kitapları haricindeki tüm kitaplarda “ikinciye %60 indirim” fırsatıyla kitap sevgisini doyasıya yaşatacak.

Türkiye genelinde yazar ve okur buluşmaları

Fuar kapsamında; birbirinden değerli yazarlar, Türkiye’nin dört bir köşesindeki D&R mağazalarında okurlarıyla bir araya gelecek. Tarihçi, yazar ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı’dan ünlü ekonomist Emre Alkin’e, oyuncu Buğra Gülsoy’dan çocukların favori kahramanı Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’na kadar her yaş ve zevke hitap eden kitapların birbirinden değerli yazarları; eserlerini okurları için imzalayacak ve söyleşi gerçekleştirecekler.

https://www.dr.com.tr/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ