Demokrat Zafer

TEV, 22 EKİM’DE BÜYÜKADA YARI MARATONU’NDA CUMHURİYET GENÇLERİ İÇİN KOŞACAK

56 yıldır eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türk Eğitim Vakfı, herkesi 22 Ekim’de Büyükada Yarı Maratonu’nda cumhuriyet gençleri için koşmaya çağırıyor! “Cumhuriyetimizi yaşatacak, ikinci yüzyılına umutla taşıyacak olan biliyoruz ki eğitimli nesiller, aydınlık gençlerimizdir,” diyen TEV’e destek vermek isteyen koşucular, TEV Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçerek Büyükada Yarı Maratonu’na katılabiliyor. fonzip.com/tev adresi üzerinden bağış yapılabilen koşu kapsamında toplanan tüm bağışlar, TEV’in Okutan Adalar projesine aktarılacak.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, gençlerin eğitimi, hayalleri ve geleceği için başarılı ve maddi olanakları sınırlı öğrencilere destek olmayı sürdüren Türk Eğitim Vakfı, 22 Ekim 2023 Pazar günü Bro Event ve Adalar Kültür Derneği işbirliğiyle düzenlenen Büyükada Yarı Maratonu’nda yardımseverlik koşusu gerçekleştiren tek sivil toplum kuruluşu olarak yer alacak.

Büyükada Yarı Maratonu kapsamında herkesi cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerin eğitimine destek olmaya çağıran TEV’in, yardımseverlik koşusu kapsamında toplanacak bağışları Okutan Adalar Burs Fonu’na aktarılacak. TEV ve Adalar Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Okutan Adalar projesi kapsamında, Adalar’da ikamet eden ve maddi nedenlerle eğitimine devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine burs desteği veriliyor.

TEV’e destek vermek isteyen koşucular, Büyükada Yarı Maratonu’na katılımla ilgili bilgi almak için 0216 361 10 31 numaralı telefondan ya da tev_anadolubagiscilar@tev.org.tr adresine mail göndererek TEV Anadolu Yakası Bağışçılarla İlişkiler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirler.

Bilgi için:             tev.org.tr

facebook.com/TurkEgitimVakfi

twitter.com/TEVKurumsal

instagram.com/turkegitimvakfi

linkedin.com/turk-egitim-vakfi

youtube.com/user/TEVKurumsal

TEV HAKKINDA

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 4 Mayıs 1967 tarihinde merhum Vehbi Koç’un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 Türk aydını tarafından kuruldu. Başarılı ve maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği vererek Türkiye’ye ve insanlığa katkı sağlayacak öncü gençleri ve onların yetişecekleri eğitim sistemini destekleyen TEV, kuruluşundan günümüze yaklaşık 270 bin yurt içi ve 2 bin yurt dışı bursu sağladı. Eğitime katkılarını 31 adet eğitim tesisi yaptırarak destekleyen Türk Eğitim Vakfı ayrıca Türkiye’de üstün başarılı ve yüksek potansiyelli öğrencilere ihtiyaç duydukları eğitimi lise düzeyinde sağlamak amacıyla kurulan İnanç Lisesi’ni 2001 yılında devraldı ve okul Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir’de, Trabzon’da ve Ankara’da kız öğrenci yurdu açarak Türk Eğitim Vakfı Öğrenci Yurtları İktisadi İşletmesi bünyesinde faaliyet alanını genişletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ