Demokrat Zafer

Porsche Center Arca Bursa, yeni konseptiyle kapılarını açtı

Porsche Center Arca Bursa, yeni konseptiyle kapılarını açtı

Porsche Center Arca Bursa, yenilenen yapısıyla benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor

Hizmet verdiği tüm markalarda, Türkiye’nin lider Yetkili Satış ve Servis Merkezi vizyonuyla sürdürülebilir büyümeye odaklanan Arca Otomotiv, Bursa’da çok önemli bir yatırıma daha imza attı.

Arca Otomotiv’in yetkili satıcı olarak temsil ettiği ve lüks premium segment müşteri deneyiminin küresel oyuncularından Porsche’nin Bursa’daki yeni adresi Porsche Center Arca Bursa, yenilenen yüzüyle resmen hizmete açıldı.

Gerçekleşen açılış organizasyonuna, Arca Otomotiv üst yönetiminin yanı sıra Porsche Satış & Pazarlama ve Satış Sonrası Hizmetler yöneticileri ile Porsche Center Arca Bursa çalışanları katıldı.

Yeni nesil kullanıcı deneyimi

“Destination Porsche” konseptiyle yola çıkan Porsche Center Arca Bursa, ziyaretçilerine Porsche dünyasında büyüleyici bir yolculuğun kapılarını açıyor.

Dijital teknolojinin etkileyici fiziksel deneyimlerle buluştuğu Porsche Center Arca Bursa, kişiselleştirilmiş Fitting Lounge ve dijital araç konfigürasyon deneyimi ile ziyaretçilerine geleceğe dönük, sıra dışı bir deneyim ortamı sunuyor.

Çağın getirdiği tüm teknolojik imkanların kullanıldığı yepyeni konsepti ile kullanıcıların hayatına değer katarak yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Porsche Center Arca Bursa, yeni nesil teknoloji ve yeni nesil hizmet anlayışı ile kullanıcı deneyimini farklı bir boyuta taşımayı hedefliyor.

Tüm Porsche meraklılarının aileleri ve arkadaşlarıyla istedikleri zaman ziyaret edebilecekleri bir deneyim merkezi olarak tasarlanan Porsche Center Arca Bursa’da tüm detaylar Porsche’nin tasarım mirasını sergilerken, Porsche müşterileri ve hayranları için bir topluluk deneyimi sağlanıyor.

Bina bünyesinde özel elektrikli araç şarj istasyonlarının yanı sıra Porsche Taycan ve gelecekteki elektrikli Porsche modellerinin bakımı için de hazırlanan elektrikli araç batarya ve bakım servisiyle, markanın geleceği güçlü bir şekilde inşa ediliyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ