Demokrat Zafer

MHP MUDANYA; CHP Meclis Üyeleri’nizin arkasında seçim sürecinde nasıl duracaksınız?

MHP Mudanya İlçe Başkanı Hasan Uysal, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a yüklenerek; ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak genelde Türkiyemiz için yerelde ise Mudanyamız için siyaset yaptığımızın bilinci ile yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarımızı Mudanyamızın çıkarları doğrultusunda canla başla yürüttüğümüzü bir kez daha vurgulamak isterim.
2014 yılından bu yana CHP kadrolarıyla yönetilen Mudanya Belediyesinde yapılan hesapsız-kitapsız uygulamalar, mülk satışları, ötekileştirmeler ve sözde vizyon projelerle Mudanya’nın ve Mudanya’da yaşayan hemşerilerimizin bugününe ve geleceğine büyük zarar verilmiştir. CHP’nin on yıllık yerel iktidarının sonuna gelindiği ve yerel seçimlerin ufukta görüldüğü bu günlerde belediye başkan aday adayı olmak isteyen CHP’liler yaptıkları açıklamalarla CHP içinde uzun zamandır aralıksız uygulanan demokrasi dışı despotizmi, ötekileştirmeyi gündeme taşıyarak süslü, insancıl slogan ve söylemlerin arkasına saklanan karanlık ötesi köhnemiş zihniyetten kurtulmak gerektiğini haykırmaktadır.
CHP’li Belediye Başkanı Sn Hayri Türkyılmaz’ın özel ilgi, alaka ve desteği ile genç yaşta CHP Mudanya İlçe Başkanlık Makamına oturan ilçe başkanına soralım!
Sayın İlçe Başkanı 10 yıla yakın zamandır Mudanyamızı kaos ortamına sürükleyen mevcut belediye başkanınız ve CHP Meclis Üyelerinizin arkasında seçim sürecinde nasıl duracaksınız? Yapılan onca olumsuzluklara rağmen nasıl kefil olacaksınız?
Mudanyamızda ve kırsal mahalle gezilerinde halktan oy isterken kendinizi vicdanen rahat hissedecek misiniz?
Mevcut CHP Belediye Meclis Üyeleri!
Sizler yapılan tüm olumsuzluklara sessiz kalmak bir yana belediye meclisinde kullandığınız oylarınızla onay vererek, hatta etik dışı bazı şeylerin bir tarafı olarak bu günlere geldiniz. Seçim ortamında halkın arasına gönül rahatlığı ile karışabilecek misiniz? Vicdanen kendinizi rahat hissediyor musunuz? Gece başınızı yastığı koyduğunuzda rahat uykuya dalabiliyor musunuz? Kul hakkı kokusu burnunuza geliyor mu? Mevcut Belediye Başkanı Sn. Hayri Türkyılmaz’ın yeniden aday adayı olması ya da adaylığının açıklanması durumlarında desteğinizi başınız dik nasıl göstereceksiniz?
CHP İlçe Başkanı Genç Kardeşim Sayın Kurtuluş Furkan Atalay ve CHP Belediye Meclis Üyeleri ;
Mudanya Belediyesi Meclisi MHP Grup Sözcümüz Sayın Bülent Erden’in gündeme taşıdığı CHP İlçe Örgütü Yönetim kurulu ve CHP Belediye Meclis üyelerinin bazı yakınlarının son işe alımlarda Mudanya Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü dahil bazı birimlerinde rahat işlere yerleştirildiği ve bu söylemlerin kafaları karıştırdığına ilişkin ciddi iddiaları konusunda bugüne kadar sessiz kalmayı tercih ettiniz. Mudanyalı hemşerilerimizin merak ettiği bu iddialara daha ne kadar sessiz kalmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda ses vermeyecekmisiniz!
Bir tane akrabamız, eşimiz, dostumuz, aynı soyadı taşıyan aile bağımız olan hiç bir kimsemiz Mudanya Belediyesinde çalışmamaktadır ve Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından haksız bir şekilde işe alınmamıştır diyebilirmisiniz
Şayet bu iddialar doğru değilse “tüm bu söylenenlerin yalan olduğunudamı “ söylemeyeceksiniz!
Yine Başta Belediye Başkanı olmak üzere CHP Meclis üyelerinden kaçı belediye şirketleri olan MUDBEL VE MUDAŞ’ın yönetim kurullarından yaptıkları hangi işin karşılığında maaş veya huzur hakkı. almaktadır? Lütfen bunları da anlatıverin seçim için gideceğiniz mahallelerimizde.
Saygıdeğer Mudanyalılar,
Mudanya’da haramiler edebiyatı ile başlayan ve şeytana pabucunu ters giydiren, halkımıza, demokrasiye, ülkemizin kazandığı siyasi değerlere ihanet eden Mudanya Belediyesindeki çadır tiyatrosu anlayışına artık son vermenin zamanı gelmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Teşkilatı olarak yerel siyaset yapmanın farkındalığı ile halkımızın üzerimize yüklediği görevi cesurca, dürüstçe yapmaya, doğruları dile getirmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerimde Mudanyamızın söylemde değil gerçekte aydınlık günlere ve üretken belediyecilik anlayışına kavuşması temennisiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ