Demokrat Zafer

CW Enerji 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı Gerçekleştirdi

CW Enerji, 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Hem yüz yüze hem de online olarak katılımın olduğu genel kurulda, katılımcılarla 2022 yılı faaliyet raporu paylaşılırken, firmanın 2022 yılı olağan toplantısı gündemine dair konular görüşüldü.

CW Enerji, 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Antalya’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurula hem yüz yüze hem de online olarak katılım oldu. Toplantıda katılımcılarla firmanın 2022’ye ait finansal sonuçları görüşüldü.

CW Enerji Yönetim Kurulu Üyeleri ile şirkete yatırım yapan ortakların da katılım sağladığı genel kurulda bir konuşma yapan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, firmanın 2022 yılı değerlendirmesini yaparken, yatırımları hakkında da paylaşımda bulundu. Yıllık 1,8 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Sarvan, “Kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Sürdürülebilir büyüme anlayışı çerçevesinde yol almaya ve verimlilik esaslı ürünler geliştirmeye devam ediyoruz. Çağımızın en önemli kaynakları arasında yer alan enerjinin verimli kullanılmasına önem gösteriyoruz ve bu doğrultuda ürünler geliştiriyoruz” dedi.

Her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam

Hızla gelişen teknolojiyi yakından takip ettiklerine dikkat çeken Sarvan, her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Sarvan “Ek depolama alanı yatırımımız devam ediyor. Antalya Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda bulunan fabrika binamızın yanında 17.000 m² ve 6.000 m² olmak üzere toplam 23.000 m² alanda inşaat çalışmamız var. Üretim hattımızı güçlendirerek 2023 yılında üretim kapasitemizi 1.8 GW’a çıkarmıştık. Üretim kapasitemizin artmasının depolama alanımızda büyüme ihtiyacını ortaya çıkaracağını biliyorduk. Bu yüzden bu yatırımımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Sarvan, katma değerli ürünleri ile sektör adına kazanımlar sağlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ