Demokrat Zafer

BARIŞ MUTLULUK GETİRDİ..!!

Geçtiğimiz hafta İnegöl’de yaşanılan olayda bir Filistinli bir kişi kavgayı ayırma sırasında ortada kalmış ve bölgelikle yaralanmıştı.Sonrasında Bursa’da faaliyetlerini uzun yıllardır devam ettiren Filistinli iş insanı Yaser Aktaş arada kalarak yaralanan Filistinli arkadaşı ve ailesini Bursa’ya getirmişti.

TÜRK-FİLİSTİN KARDEŞLİĞİ İLELEBET SÜRECEK..!!

     Bu olay üzerine değerli dostlar ve kanaat önderlerinin de araya girmeleri ile barış sağlandı. Barış sağlanmasında önemli etkileri olan bütün kanaat önderleri STK temsilcileri yöneticileri başkanları Filistin halkı ile Türk halkının uzun asırlardan beri kardeş olduklarını bu kardeşliğin bundan sonra da ilelebet devam edeceği yönünde açıklamalarda bulundular.

FİLİSTİN BÜYÜKELÇİSİNİN ÖZEL TEMSİLCİLERİ BURSA’DAYDI..!!

    Filistin’in Ankara Büyükelçisi Doktor Faed  Mustafa Bizzat kendisi Bursa’ya gelerek tarafların barışması ile ilgili girişimlerde bulunmak istemesine rağmen yoğun iş yükünden dolayı özel temsilcileri Ayman ALHİLE ve Hosam SARHAN’ı Bursa’ya gönderdi. Eskişehir  Filistinliler dernek başkanı da Ankara’dan gelen konutlara eşlik etti.

“BİZ KARDEŞİZ” DİYE HAYKIRDILAR..!!

    Barış ile sona eren özel toplantının etkileri güzel oldu. Filistin’in Ankara büyükelçisinin Özel temsilcileri Ayman Alhile ve Hosam Sarhan’ın yanı sıra yaşanılan bu olayda mağdur ailenin hep yanında olan Filistinli iş insanı Yaser Aktaş, Eskişehir Filistinliler Dernek Başkanı Murat Elmuhendis,Kanaat önderlerinden Eskişehir Muşlular Dernek Başkanı Ayhan Taşçı, Eskişehir Ağrılılar Dernek başkanı Cemil Nazlı,Eskişehir Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Aziz Karagöz, Eskişehir Vanlılar dernek başkanı Nihat Baş, Ses Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kasım Karakaş’ın yanı sıra iş insanları Şener Yaman, Hakim Sır ,Şakir Yılmaz ve Eyüp Sezer ile birlikte daha birçok Bursa’da ve ülkemizde çalışmalar yürüterek

Filistinlilerle Türklerin daima kardeş olduğunu haykıran onlarca kişi de bu güzel barışın mutluluğunu yaşadılar.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ