Demokrat Zafer

FİLİSTİNLİLER VE TÜRKLER ASIRLARDIR KARDEŞ

En son geçtiğimiz hafta İnegöl’de yaşanılan olayla ilgili hiçbir zaman Türklerle Filistinlilerin arasının bozulamayacağını belirten Filistinli Değerli iş insanı Yaser Aktaş, hastanede ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerini  ilettiği  Filistinli  İbrm Mohd U’yu (30) çok iyi gördüğünü belirtti. Bu tür münferit olayları hiç tasvip etmiyoruz inşallah bundan sonra hiçbir zaman yaşanmaz dedi.

    Türk halkıyla Filistinlilerin asırlardır kardeş olarak  yaşadıklarını belirten Yaser Aktaş,bu durum bundan sonra da değişmeyecektir dedi.  BU KARDEŞLİK İLELEBET SÜRSÜN İSTİYORUZ..!!

    İnegöl’de geçtiğimiz hafta   yaşanılan  kavganın ertesi günü  taraflar Adliye’ye  çıkartılırken bir kavga da orada  çıktı. Kavgada 1 kişi darp edilerek yaralandı.

Edinilen bilgilere göre aralarında husumet olan iki grup arasında olay  akşamı kavga çıktı.Kavgayı ayırmaya çalıştığını iddia ederek ,yaralama olayının olduğu kavgada taraflar olayın ertesi günü  mahkemeye çıkarılırken olayda yaralanan şahsın yakınları olduğu belirtilen  6-7 kişilik grup adliye bahçesinde Filistinli  İbrm Mohd U.(30) darp ederek yaraladılar. Yaralı İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Tarafların kavgayı devam ettirebilme ihtimaline karşı çevik kuvvet ekipleri hastanede güvenlik önlemi aldı.

     MÜNFERİT OLAYLAR HİÇ YAŞANMASIN İSTİYORUZ..!!

   Hastanede yatan  İbrm Mohd U.’nun eşi Hiba Hanım konu ile ilgili şunları söyledi. “Eşim  İbrm Mohd U. İnegöl’de geçtiğimiz hafta saat 9 gibi 2 grup arasında çıkan kavgayı aslında ayırmak isterken olayların içinde kaldığını sonrasında Mahkemeye sevk edildiğini Sonra eşinin  Adliye önünde çıkan arbede de  darp edildiğini göğsünden sivri bir cisimle yaralandığını söyledi.Kendilerinin Filistin Hayfalı olduklarını 5 sene önce Türkiye’ye geldiklerini şimdiye kadar herhangi bir böyle bir sorun ya da sıkıntı  yaşamamış olmalarına  rağmen bu yaşanılanların kendilerini çok üzdüğünü” söyledi. Eşinin şu anda İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğünü bazı Ameliyat ya da operasyonlarında olabileceğini bizlere aktaran Hiba Hanım. Olaylar sonrasında İnegöl’de kalmadıklarını sosyal medya üzerinden yardım çağrılarına kulak veren Bursa’daki Filistinli bir ailenin yanında geçici olarak 4 çocuğum  ile birlikte kalmaktayım dedi.

AİLEMİZE DESTEKLERİMİZ SÜRECEK..!!

Bursa’da ve  ülke genelinde sivil toplum kuruluşlarına ve daha birçok derneğe uzun yıllardır elinden geldiğince destek olan yardımı esirgemeyen en son Şubat ayındaki depremlerde dahi birkaç kamyon ve tırın deprem bölgesine gitmesini sağlayan değerli iş insanı Yaser Aktaş konu ile ilgili şunları söyledi; “Geçtiğimiz Perşembe günü akşamı olayın vuku etmesini duyduktan sonra aileye ulaşmaya çalıştık ve onları geçici olarak şimdilik Bursa’da  Filistinli bir ailemizin yanına yerleştirdik. Tabii 4 tane çocukları var yine aynı şekilde burada İkamet eden Filistinli ailemizin de yine hasta çocukları olduğundan tıbbi ilaç anlamında   bugün yardımda bulunduk .Bundan sonra bu tür yardımlarımız devam edecek ve en kısa zamanda ailemizin İkamet edecekleri bir ev arıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu ev arayışımız da sona erecek.

BİZE NE GÖREV DÜŞÜYORSA YAPMAYA HAZIRIZ..!!

Bunun masraf ve giderlerini de yine ben karşılayacağım.Biliyorsunuz son zamanlarda kiralık ev bulmakla ilgili Bursa’da sıkıntılar yaşanıyor. Bu anlamda kiralık evi olan arkadaşlarımızdan bu konuda bizlere yardımcı olmalarını beklediğimizi belirtmek istiyorum.Ara ara Münferit de olsa bu tür olaylar maalesef yaşanıyor bunların hiç olmamasını istiyoruz. Çünkü Türklerle Filistinliler geçmiş asırlardan beri hep kardeştirler, hepimiz Müslümanız hepimiz sonuç itibariyle Allah’ın kullarıyız.Bu dünyada hep beraber barış içerisinde yaşarken bu tür can sıkıcı  olayların Münferit de Yaşanıyor olması gerçekten can sıkmakta. İnşallah bu olay son olur bir daha bu ve buna benzer olaylar yaşanmasın diyorum. Ailemize elimizden geldiğince Yardımlarınızı yaptık bundan sonra da yapacağız.Dedi.

KARDEŞ TÜRK HALKINA SELAM OLSUN..!!

  Son olarak buradan 85 milyonluk kardeş Türk halkına sevgilerimi selamlarımı göndermek istiyorum. İnşallah hep birlikte kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.Tüm Müslüman Türk halkına Bursa’dan sevgilerimi ,selamlarımı ,gönderiyorum esenlikler diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

KENDİNE YAKIŞANI YAPAN YASER AKTAŞ’LAR ÇOĞALMALI..!!

Nerede İhtiyaç olursa anında orada kendine görev alan yardımlarını iletmekten çekinmeyen, her zaman görev yerinde hazır olan Filistinli değerli iş insanı Yaser Aktaş’a ve değerli arkadaşlarına bizler de bu çok kıymetli çabanın içerisinde olmuş olmalarından dolayı teşekkür ediyor bu tür münferit olayların bundan sonra hiçbir zaman yaşanmaması temennisinde de ayrıca bulunmak istiyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ