Demokrat Zafer

Weltew Home’un Modoko Mobilyacılar Çarşısı’ndaki ilk mağazası açıldı

Weltew Grup çatısı altında faaliyet gösteren Weltew Home markasının, Modoko Mobilyacılar Çarşısı’ndaki ilk mağazası açıldı. Yatak odası, yemek odası ve koltuk takımlarının sergilendiği mağazada Weltew Yatak bölümü de hizmet vermeye başladı.

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, mağazanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Hedeflediğimiz gibi yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışlarımız hızla devam ediyor” dedi.

Yeni fabrika yatırımlarıyla dikkat çeken ve mağaza sayısını her geçen gün artıran Weltew Home, yurt içindeki 146. mağazasını Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nda açtı. 810 metrekarelik alanda beğeniye sunulan yatak odası, yemek odası ve koltuk takımlarının yanısıra Weltew Grup’a ait Weltew Yatak markalı ürünler de yer alıyor.

Mağazanın açıldığı gün gördüğü yoğun ilgiden mutlu olduklarını ifade eden Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, mağazanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Hedeflediğimiz gibi yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışlarımız hızla devam ediyor. Kaliteli ürünlerimizi, hem Türkiye’nin hem de dünyanın pek çok noktasında tüketicilerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz’ dedi.

“200’ü aşkın mağazaya yenileri eklenecek”

Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nın Türkiye’nin önde gelen pek çok mobilya markasının bir arada bulunduğu kıymetli bir yapı olduğunu belirten Balcı, şunları söyledi: “Buradaki ilk mağazamızı açmak bugün kısmet oldu. Koltuk takımından duvar ünitesine, yatak odasından yemek odasına geniş yelpazede ürün sunuyoruz. Mağazamız içinde yer alan Weltew Yatak markalı ürünlerimizle de sağlıklı ve kaliteli uyku hizmeti sunacağız. Kocaeli-Gölcük ve Bursa-Mudanya yolu üzerinde açacağımız mağazalarımızla da tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyoruz. Yurt içi ve yurt dışında 200’ü aşkın mağazamıza yenilerini eklemenin heyecanıyla çalışmaya devam edeceğiz.”

“Modoko 54 yıl önce büyük hayallerle kuruldu”

150 bin metrekare alanda 350’nin üzerinde mağazası bulunan Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nın bugünkü başarısından gurur duyduğunu ifade eden Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, “Bundan 54 yıl önce, üyelerimiz, küçük bir işletmede, büyük hayaller kurarak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın da desteğini alarak Modoko’nun ilk adımlarını attılar” dedi.

Koray Çalışkan, mağaza açılış törenindeki konuşmasında, Modoko’nun kuruluş günlerini şöyle anlattı: “Modoko Kooperatif olarak kurulurken günün zor koşullarına rağmen büyük özveride bulunulmuş. O günkü kurucularımız, arkadaşlarını bir kahveye bile davet edememişler. Çünkü ceplerinde çay parası yokmuş, ama bir ağacın gölgesine gidip, orada toplaşıp, ağacın altında konuşarak bu büyük müesseseyi, Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nı kurmuşlar. Modoko, çok şükür ki bu hallere tüm üyelerimizin destekleri ile beraber gelmiştir.”

“Weltew Home’u Modoko’da görmekten mutluyuz”

“Modoko’nun bugün toplamda 40 bin kişiye istihdam sağladığını belirten Çalışkan,

sözlerine şöyle devam etti, “Modoko, bünyesinde yer alan mağazalarla yurt dışına satış yaparak Türkiye ekonomisine katkıda bulunan, Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi olmuştur. Bizlere değer katan mağazalarımız arasında Weltew Home markasını da görmekten mutluluk duyuyoruz. Dünya standartlarında ürettiği mobilyalarla Türk mobilyasını dünyaya tanıtmayı vizyon edinmiş Weltew Home’a da aramıza hoş geldiniz diyoruz. Türk mobilya sektörünü el birliğiyle daha da yükseklere taşıyacağımıza inanıyoruz.”

Açılışa özel indirim

Modoko Mobilyacılar Çarşısı’nda yer alan Weltew Home mağazasında açılışa özel uygulanan %30 indirim ay sonuna kadar geçerli olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ