Demokrat Zafer

Caesar Resort & SPA Konut Kompleksleri En Akıllı Yatırım!

Afik Group şirketi tarafından kurulan  Caesar Resort & SPA konut kompleksleri ve turistik mekanlar kapsamında Kıbrıs’ ın en büyük projesi. Afik Group, uluslararası çıtada, gayrimenkul kalkınma şirketidir ve İsrail, Türkiye, Kıbrıs, Almanya ve Yunanistanla ilişkileri vardır. 30 yıllık deneyimimiz, piyasadaki en yeni inşaat teknolojisiyle tüm standartlara en iyi şekilde uygulayan yapıları hayata geçirir.

  • Müşterilerimizin bütçesine uygun ücretler
  • Uluslararası profesyonel bir takım
  • Kiralama fırsatı
  • Uzun dönem kiralama fırsatı
  • Esnek ödeme planları
  • 5 yıla varan ödeme koşulları
  • Ücretsiz tanıtım turu

Projede neler var?

Kuzey Kıbrıs’ın son 15 yıl içinde başarılı yatırımlar için en iyi yerlerden biridir. Palm Jumeirah, yaşam ve eğlence için tasarlanmış lüks ve etkileyici bir konut kompleksidir. Bu çarpıcı proje, en üst düzeyde rahatlama deneyimi için her binada bulunan sonsuzluk havuzunun yanı sıra oldukça etkileyici ve benzersiz palmiye şeklindeki havuzuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Diğer çekici yapıları; otantik Arap restoranı, nargile salonu ve barı, geleneksel sauna, hamam, jakuzi ve ısıtmalı havuzu kapalı tesislerinin sadece birkaçıdır. Bunların yanı sıra modern ve donanımlı bir spor salonu bulunmaktadır.

Bir Akdeniz adası kıyısını lüks ve modern tasarımla buluşturan Line Villalarına hoş geldiniz.

Villalarımız, size tatil köyü yaşamının tüm konforlarıyla birlikte cennet gibi temiz bir havayı vaadeder. Güzeller güzeli Kuzey Kıbrıs’ta yer alan lüks aile konutlarımız kullanışlılık göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Tam donanımlı yarı müstakil ve müstakil villalarımızda en iyi tatil deneyimini yaşayın. Her villa için sağlanan olanakların yanı sıra klima, internet bağlantısı, uydu TV, modern dekorasyon, geniş bir oturma alanı ve tam donanımlı bir mutfak bulunmaktadır. Mobilyalı villa koleksiyonumuz, sahile yakın, deniz erişimi olan bir yaz tatili arayanlar veya şehir hayatının koşuşturmasından kaçmak ve kendilerini sürekli tatilde gibi hissettiren bir yaşam tarzına kaptırmak isteyenler için mükemmeldir.

Caesar Projects, müşterilerimize tüm projelerimizin tesislerinde ve hizmetlerinde geçerli olan ve benzersiz ayrıcalıklara ve avantajlara sahip olmalarını sağlayan bir VIP Üyelik Kartı sunmaktan gurur duyar.

  • Restoranlar ve Barlar
  • Fitness Merkezleri
  • Spa & Wellness
  • Eğlence ve Spor Alanları
  • Aquaparklar
  • Yüzme Havuzları
  • Çocuk Oyun Alanları
  • Ek hizmetler

Olağanüstü deneyimler yaratarak tüm müşterilerimiz ile geniş bir aile olmayı ve ömür boyu anılar inşa etmeyi hedefliyoruz.

Uygun fiyatlar, hızlı yatırım geri dönüşü, uluslararası standartlarda eğitim kalitesi ve yüksek güvenlik Kuzey Kıbrıs’ı yabancı yatırımcılar ve gayrimenkul alıcıları için cazip bir yer haline getirmektedir. Kuzey Kıbrıs’ta mülkiyet alımı için başvurarak tapu sahibi olmak güvenlidir. Kuzey Kıbrıs’ta üç tür serbest mülkiyet bulabilirsiniz. Size daha fazla bilgi vermekten mutluluk duyarız. Kuzey Kıbrıs’ta mülk satın almak herhangi bir ülkenin vatandaşı için güvenlidir. Mart 2011’de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kıbrıs’ın Taşınmaz Mal Komisyonu’nu resmen tanıdı.

İletişim +90 543 415 58 77

Kuzey Kıbrıs’ın en gözde ve popüler projesi CAESAR RESORT projesidir, hazır 4500 daire ve 50 bloktan oluşan, her yıl yüzlerce daire teslim ediliyor ve projede daha da büyüyor. Denize 400 metre ve özel plajı mevcut. Ayrıca site bahçesinde 13 adet farklı boy ve şekillerde havuz, çocuk bahçeleri, agupark, cafe, restoran, pastane, ve bir çok dükkan bulunmakta .denizle arasında sadece 1 boş arazi vardır bu arazide Caesar ” a ait olup büyük bir AVM planlanmıştır. Kıbrıs da daire almanın avantajları, oturum alma hakkı, döviz bazında alınan kira getirisi ve %40 peşinatla kredi kullanmadan 60 ay vadeyle faiz alınmadan ödeme kolaylığı uygulanacaktır. Oturum alan vatandaşların, vergisiz araç alma imkanı, Kıbrıs okullarda eğitim imkanı, ticaret yapmak gibi birçok avantajı vardır, otel konseptinde bir sistemle yönetilmektedir. Kira getirisi 900-1700 Eurodan başlıyor .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ