Demokrat Zafer

Polat’ın kızı nişanlandı

MTSK Yönetim Kurulu ve Çeşitli Sivil Toplum Dernekleri Genel Başkanı, İş İnsanı Türkan Polat’ın en küçük kızı Psikolog Öykü Polat, İzmir’li İş İnsanı İsmail Karaağaç ile evliliğe ilk adımı attı.Türkan-Erdal Polat çiftinin güzeller güzeli kızları Psikolog Öykü Polat ile İzmirli İş İnsanı İsmail Karaağaç, rüya gibi bir törenle nişanlandı. 16 Eylül 2023’te Doburca Zen Garden’de yapılan masal gibi nişan törenine, aile yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları katıldı. Beyazlar içinde bahçeye giren Öykü-İsmail çifti, sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Genç çiftin yüzüklerini damadın Anneannesi Sultan Köksal, “Hayırlı-uğurlu olsun” dilekleri ile taktı, Polat ve Karaağaç ailelerini tebrik etti, mutluluklar diledi. İlk danslarını yapan çiftlere konuklar, “Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundular. POLAT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Bursa Doburca Zen Garden’de evliliğe ilk adımlarını atan Psikolog Emine Öykü Polat ile İsmail Karaağaç´ın nişan törenlerine iki ailenin fertleri ve genç çiftin İstanbul, İzmir ve Bursa’dan gelen en yakın arkadaşları katıldı. Bursa’nın sevilen ve sektöründe ismi marka haline gelmiş İş İnsanı/Kadını MTSK Yönetim Kurulu ve Çeşitli Sivil Toplum Dernekleri Genel Başkanı Türkan Polat ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmayan yakınları törene katılımlarıyla renk kattı. Törene katılan konuklar her türlü müzik eşliğinde bol bol oynayarak, gecenin tadını çıkardı. Öykü – İsmail çiftinin mutlu gecelerine ortak olan konuklar, gelin ve damat ile bol bol oynayarak, pisti bir an olsun boş bırakmadılar. Evlatlarının bu güzel günlerini görmenin heyecanını yaşayan anne ve babaları, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler. İş Kadını Türkan Polat, nişana katılan davetlilerle, bu anlamlı günde yanlarında olan dost ve akrabalarına şu sözlerle teşekkür etti; “Kızımın nişan merasimine katılan ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan tüm dost ve aile fertlerine çok teşekkür ediyorum.” Mutlulukları gözlerinden okunan Öykü ile İsmail çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Türkan-Erdal Polat çiftinin güzeller güzeli kızları Psikolog Öykü Polat ile İzmirli İş İnsanı İsmail Karaağaç, rüya gibi bir törenle nişanlandı.

16 Eylül 2023’te Doburca Zen Garden’de yapılan masal gibi nişan törenine, aile yakınları, sevenleri, dostları ve arkadaşları katıldı.

Beyazlar içinde bahçeye giren Öykü-İsmail çifti, sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Genç çiftin yüzüklerini damadın Anneannesi Sultan Köksal, “Hayırlı-uğurlu olsun” dilekleri ile taktı, Polat ve Karaağaç ailelerini tebrik etti, mutluluklar diledi.

İlk danslarını yapan çiftlere konuklar, “Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundular.

POLAT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bursa Doburca Zen Garden’de evliliğe ilk adımlarını atan Psikolog Emine Öykü Polat ile İsmail Karaağaç´ın nişan törenlerine iki ailenin fertleri ve genç çiftin İstanbul, İzmir ve Bursa’dan gelen en yakın arkadaşları katıldı.

Bursa’nın sevilen ve sektöründe ismi marka haline gelmiş İş İnsanı/Kadını MTSK Yönetim Kurulu ve Çeşitli Sivil Toplum Dernekleri Genel Başkanı Türkan Polat ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmayan yakınları törene katılımlarıyla renk kattı.

Törene katılan konuklar her türlü müzik eşliğinde bol bol oynayarak, gecenin tadını çıkardı.

Öykü – İsmail çiftinin mutlu gecelerine ortak olan konuklar, gelin ve damat ile bol bol oynayarak, pisti bir an olsun boş bırakmadılar.

Evlatlarının bu güzel günlerini görmenin heyecanını yaşayan anne ve babaları, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdiler.

İş Kadını Türkan Polat, nişana katılan davetlilerle, bu anlamlı günde yanlarında olan dost ve akrabalarına şu sözlerle teşekkür etti;

“Kızımın nişan merasimine katılan ve bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan tüm dost ve aile fertlerine çok teşekkür ediyorum.”

Mutlulukları gözlerinden okunan Öykü ile İsmail çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Mutlulukları gözlerinden okunan Öykü ile İsmail çiftinin bu özel gününde birlikte olabilmek için Bursa, İzmir ve İstanbul‘dan nişan törenine katılan arkadaşları:

Deniz – Irmak Ayhan

Ömer – Merve Türker

Elif Kerim – Enes Uğuroğlu

Esra – Cenk Aydoğdu

Hakan Sinan Y. – Zehre Üste

Ayşenur Karakaya – Melih Kiriş

Lina Yönt – Deniz Can

Esra Yönt – Ali Can 

Onur Yönt – Caner Lomçalı

Kübra Berrak – Halim Tokkan

Hayal Çolak – Ömer Çolak 

Güzel çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ