Demokrat Zafer

DMAX’te Yeni Yayın Döneminde Her Gün Yeni Bir Macera

DMAX, yeni yayın döneminde de adrenalin bağımlılarından korkusuz seyyahlara, sporseverlerden neyin, nasıl yapıldığını merak edenlere kadar herkesi ekran başına bekliyor. Kendinizi keşfedeceğiniz bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız enerjisi bitmeyen, eğlenceli içerikler DMAX’te. Haftanın her günü yeni bir macera DMAX’te sizlerle olacak.

https://youtu.be/cf5eLjgdDjM?si=bHgE4r3SzBm4f3Sw

Pazartesi

Hurda Avcıları’ndan Drew Pritchard ve araba uzmanı Paul Cowland, İngiltere’yi baştan aşağıya gezerek klasik arabaları satın alıyor, onarıyor ve satıyor. “Hurda Avcıları: Klasik Arabalar”, yeni sezonuyla her 18 Eylül itibarıyla her Pazartesi 20.55’te DMAX’te eski araba meraklılarını bekliyor.

Peki, bize de mi bu fiyat? Rick Harrison ve ailesi, Las Vegas’ta kendi rehin dükkanlarını işletiyor. Olaysız tek gün geçmeyen dükkanda; birbirinden tuhaf ürünler, agresif müşteriler ve sabırsız çalışanlar izleyenleri şaşkına çeviriyor. Modern Rehinciler, yeni sezonuyla 2 Ekim itibarıyla her Pazartesi 20.00’de DMAX’te.

Usta galerici Mike Brewer ve tamir uzmanı Marc “Elvis” Priestly, ikonik arabaları bulup restore ederek kar elde etmenin peşine düşmeye devam ediyor. “Tamirat Tadilat”, yeni sezonuyla 23 Ekim’den itibaren her Pazartesi 20.55’te sevenleriyle buluşuyor.

Robert Downey Jr.’ın otomobil tutkusu koleksiyonculuğun ötesine uzanıyor. Ünlü yıldız, otomobillere olan tutkusunu, sürdürülebilirliğe olan bağlılığıyla birleştiriyor. Her bölümde, kişisel koleksiyonundan bir otomobili yeniden tasarladığı “Robert Downey Jr.’ın Rüya Arabaları”, 30 Ekim itibarıyla her Pazartesi 21.55’te ekranlara geliyor.

Salı

Gemi. 21 gün. Yarışma. Farklı geçmişlere ve inançlara sahip dokuz Amerikalı, hayatlarını değiştirebilecek para ödülü için farklılıklarını kenara bırakıp birlikte çalışmayı deneyecekleri bir sosyal deneye katılıyor. “Denizde Can Derdinde”, her Salı 20.55’te DMAX’te.

Hayat kurtaran tıbbi araştırmalar için yılan zehrine talep bir hayli yüksek. Zehir avcıları, bilinen en öldürücü yılanları bulabilmek için dünyanın birçok noktasına gidiyor. Yeni program “Zehir Avcıları”, 19 Eylül itibarıyla her Salı 21.55’te başlıyor.

Çarşamba

Zengin olmak için her şeyi riske atar mısınız? Sahip oldukları her şeyi satarak Alaska’ya yerleşen hırslı madencilerin izlenme rekoru kıran hikayesi “Altın Peşinde” yeni sezonuyla 18 Ekim Çarşamba 20.55’te izleyicileriyle buluşuyor.

Perşembe

Piramitler nasıl ve neden inşa edildi bilmek ister misiniz? Gelişmiş teknoloji, uydu görüntüleri ve bilgisayar grafikleri kullanılarak bu soruların yanıtları aranıyor. “Piramitler: Gizem Aydınlanıyor”, 28 Eylül Perşembe 20.55’te başlıyor.

Hafta Sonu

Dünyaca ünlü şef Vikas Khanna, sınırların ötesine ulaşan Hindistan’ın lezzetlerinin çeşitliliğini keşfediyor. Bu lezzetli yolculuğa hazır mısınız? “Hindistan Yolculuğu”, 8 Ekim itibarıyla her Pazar 14.05’te DMAX’te.

İnsanların her gün kullandığı ve nihayetinde dünyayı değiştiren müthiş icatlara öncülük eden hatalara, aksiliklere ve başarısızlıklara göz atmaya ne dersiniz? “Sürpriz Buluşlar”, 15 Ekim Pazar 16.55’te başlıyor

DMAX Kanal Bilgileri; Digiturk 49, D-Smart 46, Kablo TV 35, Tivibu 54, TV+ 39, Türksat 4A.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ