Demokrat Zafer

Brainworks Global, Deneyimli ve Nitelikli Bir Ekiple Hizmet Veriyor

Türkiye’nin tanınmış pazarlama ajanslarından Brainworks Global’in Kurucusu Umut Saçan, sektörde 14 yıldır deneyimli bir ekiple tanıtım ve pazarlama hizmetleri sunduklarını söyledi.

Tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin uzun soluklu yürütülmesi gerektiğini belirten Saçan, bu konuda sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekerek, günün koşulları ve beklentilerine uygun stratejiler belirlediklerini dile getirdi.

Her markanın ihtiyacının farklı olduğunu vurgulayan Umut Saçan, “Her şeyimizi kopyalayabilirler, heyecanımızı asla. Sürdürülebilir başarıda; heyecan, disiplin, iletişim ve insana verilen koşulsuz değer olmazsa kalıcı başarı da olmaz. “Bu işin arkasında kim var?” mottosuyla çıktığımız yolda ilk günden bu yana, bu soruyu sordurmayı başardık. Her markanın ihtiyacına göre bir yol haritası belirliyoruz. Perakende, gayrimenkul ve sanayi sektöründe, özellikle Ege Bölgesi’ndeki tanınmış köklü markaların reklam ajansı statüsünde olmanın verdiği güçle yolumuza devam ediyoruz”

diye konuştu.

MARKALARA GÜÇ VEREN DENEYİMLİ EKİP

Brainworks Global ekibinin sektörde altı yılın üzerinde deneyime sahip nitelikli sektör profesyonellerinden oluştuğunu kaydeden Saçan, sözlerine şöyle devam etti: “Pazarlama süreçlerini ileri düzeyde sunuyor, ana stratejiyi, bir diğer deyişle büyük fotoğrafı öne alarak tüm iletişim araçlarını titizlikle sağlam bir stratejiye dayandırıyoruz. İster konvansiyonel, ister dijital olsun pazarlamayı gerçek anlamda bilmedikten sonra, teknik olarak ne derecede iyi olursanız olun başarılı sonuç elde edemezsiniz. Teknik bilgi işin en basit kısmı, burada tecrübe ve sezgiler olmazsa matematiğin çöktüğünü çok kez gördük. Ekibimiz, veri analiz uzmanlarından, antropologlara kadar geniş bir yelpazede deneyimlere sahip. Brainworks olarak, pazarlama stratejisinden markalama süreçlerine, kurumsal kimlikten, konsept hazırlanmasına, reklam filmlerinden sosyal medya aktivasyonlarına kadar yalın bir çalışma anlayışıyla 360 derece hareket edip, birbirinden farklı sektörlere yenilikler ve rasyonel sonuçlar ortaya koymaya devam ediyoruz”

BAŞARILI REFERANSLARLA BÜYÜYOR

Sektörde önemli referanslara da sahip oldukları bilgisini veren Brainworks Global Kurucusu Umut Saçan, “100 yıllık bir marka olan Alsancak Unlu Mamuller markasının adının, konseptinin ve marka kimliğinin Alsancak 1924 olarak yenilenip değişmesinde Brainworks Global’in imzası yer alıyor. Yine Ege Bölgesi’nin hatta Türkiye’nin en büyük konut projelerinden Bahçeşehir Turgutlu projesinin tv kampanyaları Brainworks Global’in mutfağından çıkıyor. Bugüne dek Kazakistan’dan İsviçre’ye kadar bir çok ülkeye de işler yapan ajansımız, ayrıca Gürcistan, Tiflis’in en büyük konut projelerinden Green Diamond markasının da pazarlama süreçlerini satışları kapatarak teslim etmiş durumda. Farklı sektörden birçok markaya 14 yıldır elde ettiğimiz deneyimler ışığında çözüm ortaklığı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ