Demokrat Zafer

BURSA’NIN DEV FİRMASINDA EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLERE BÜYÜK İNDİRİM

Bursa’nın köklü firması Okumuşlar Yapı’da dev indirimler başladı. Qua Granite ürünlerinde geçerli olmak üzere; armatürler, seramik sağlık gereçleri, duş sistemleri ve granitlerde yüzde 60+10 indirim kampanyası başlatan Okumuşlar Yapı evlerini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek. Kampanya 31 Aralık’a kadar sürecek.

Bursa’da İstanbul Caddesi Hilton Otel yanında yeni mağazasını hizmete açan Okumuşlar Yapı, inşaat ve yapı malzemeleri alanında toptan ve perakende satışlarını sürdürüyor.

2 KATLI DEV MAĞAZADA ONLARCA BİNLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ YER ALIYOR

Bursa’nın yeni cazibe merkezi olan İstanbul Caddesi üzerinde yer alan Okumuşlar Plaza’da faaliyet gösteren Okumuşlar Yapı, QUA Granite başta olmak üzere; QUA Concept, Graniser, E.C.A, Serel, Franke, Ukınox, Weber, Orka, Belinza ve Likya Duşakabin dağıtıcı bayiliğini gerçekleştiriyor. Seramik ve granit başta olmak üzere granit, banyo, lavabo- eviye bataryaları, duş takımları, vitrifiye ve birçok alanda binlerce ürün çeşidi Toplamda 1200 metrekare alandan oluşan 2 katlı mağazada sergileniyor.

OKUMUŞ, “EVİNİ YENİLEMEK İSTEYENLER İÇİN, YENİ BİR FIRSAT”

Sonbahar kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulunan Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okumuş, “Okumuşlar Yapı olarak toplamda 1200 metrekare alandan oluşan 2 katlı mağazamızda hizmet veriyoruz.  10 bin 300 metrekare depo alanımızla, QUA Granite’in bölgedeki önemli partnerlerinden biriyiz. Sonbaharın yaklaşmasıyla birlikte dev bir kampanya başlattık. Kampanya dahilindeki QUA Granite ürünlerinde geçerlik olmak üzere yüzde 60+10 indirimle evleri yeniliyoruz.

Herkesi İstanbul Caddesi, Hilton Otel yanında yer alan mağazamıza bekliyoruz. Evini yenilemek isteyenler için, yeni bir fırsat dönemi başlatıyoruz. Yıl sonuna kadar kampanyamız devam edecek.” ifadelerini kullandı. 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ