Demokrat Zafer

Tatilsepeti’nden Eylül Ayına Özel Fırsatlar!

Yurt İçi Oteller ve Yurt Dışı Turlarda Tatilsepeti Ayrıcalıkları! Her bütçe ve bölgeye özel tur hizmetleriyle Türkiye’nin en büyük turizm portalı olan Tatilsepeti, eylül ayında tatile çıkacaklar için yurt içi ve yurt dışı tatil fırsatları sunuyor. Tatilsepeti, eylül ayı fırsatlarıyla, Ege ve Akdeniz’in güzel koylarındaki birbirinden güzel otelleri veya yurt dışı tur seçeneklerini müşterilerine sağlıyor. Tatilsepeti, eylül ayında 5.000 TL’ye varan indirimlerle yeni yerler keşfetmek isteyen tatilciler için hazırladığı hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı tur/gezi paketleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca yine eylül ayında geçerli olan “Juzdan İle Öde’ye özel 2.000 TL’ye Varan Chip Para!” Kampanyası ile tek seferde yapılan 10.000 TL – 19.999 TL arası harcamaya 500 TL, 20.000 TL – 29.999 TL arasındaki harcamaya 1.000 TL, 30.000 TL ve üzeri harcamaya da 2.000 TL’ye varan “Chip Para” kazanma fırsatı, tatilcilere sunulan ödeme kolaylıklarından biri olarak öne çıkıyor.

2004 yılından beri Türkiye’nin önde gelen turizm portalı olarak hizmet veren Tatilsepeti, yıllık 27 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 67 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Eylül ayında yurt içi otellerin de sunduğu yüzde 50’ye varan son dakika indirimleri, 1 gece bizden ve 2 çocuk ücretsiz gibi özel fırsatları ile tatilcilerin tercihi olan Tatilsepeti, doğanın bir başka güzelliğe büründüğü, tatil beldelerindeki kalabalığın azaldığı eylül ayında, sakin bir tatil yapmayı tercih edenleri Bodrum, Alanya, Side ve Kemer otellerindeki eşsiz fırsatları değerlendirip tatil yapmaya davet ediyor. Akdeniz’in ve tatilcilerin her zaman gözdesi olan Kıbrıs’a özel otel+uçak+transfer dahil tatil paketleri de Tatilsepeti’nin sunduğu eylül ayı fırsatları arasında yer alıyor.

2009 yılında yurt dışı tatil satışına başlayan Tatilsepeti, Eylül ayında 5.000 TL’ye varan indirimlerle yeni yerler keşfetmek isteyen tatilciler için hazırladığı hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı tur/gezi paketleri ile de dikkat çekiyor. Akdeniz’in daima en çok tercih edilen ülkelerinden İtalya, tarihi eserleri, müzeleri ve eşsiz yemekleriyle seçilebilecek en iyi yurt dışı destinasyonları arasında yer alıyor. İtalya turları 349 Euro’dan başlayan fiyatlar ve ekstra turlar dahil seçeneği ile tatilcilere sunuluyor.

4 mevsim yazı yaşayan Dubai, her mevsim deniz, kum, güneş tatili yapmayı sevenler için 469 USD’den başlayan fiyatlarla Tatilsepeti’nin yurt dışı tur önerilerinden bir diğerini oluşturuyor. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ülkemize vize uygulamasını kaldırması sebebiyle tercih sebebi olan Mısır turları ise 324 Euro’dan başlayan fiyatlar ve her şey dahil konaklama seçeneği ile tatilcilerin tercihi oluyor.

Mistik yapıları, farklı kültürleri ve doğası ile farklı kültürler keşfetmek isteyen kişiler için ideal bir seçenek olan Uzakdoğu turları 849 USD’den başlayan fiyatlar ve ekstra turlar dahil seçeneği ile sunuluyor. Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’u kapsayan Benelux turları, 549 Euro’dan başlayan fiyatlar ve ekstra turlar dahil seçeneği ile Tatilsepeti’nin fırsatları arasında yer alıyor.

Yılda 7 binden fazla tur organize ediyor!

Her geçen gün farklılaşan tatil ihtiyaçları odağında sürekli kendini yenileyen Tatilsepeti, yüzde 100 misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veriyor. Yılda 7 binin üzerinde yurt içi ve yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetleri de yine Tatilsepeti’nin sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ