Demokrat Zafer

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı bu hafta Esnafla buluşuyor!

Deva Partisi tüm Türkiye’de eş zamanlı faaliyetlerine her hafta yeni bir tema ile devam ediyor. Geçen hafta Eski Bakan Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf Bursa’ya gelmiş ve #devatarımda başlığı ile planlanan aktivitelere katılmıştı.

Bu haftanın teması #devaesnafta olarak belirlendi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’nın tüm ilçelerinde esnaf ziyaretleri yapılacak.

Bu kapsamda tüm ilçelerde eş zamanlı esnaf buluşmalarının yanı sıra Bursa İl Yöneticileri 05 Ağustos Cuma günü öğle sonrasında Buttim esnafını ziyaret ederek dertlerini dinleyecek.

Program hafta sonu da devam ediyor. İl yöneticileri hafta sonu ilçelerde görevlendirildi. Bu kapsamda Bursa İl Yöneticileri Cumartesi günü Mudanya’da esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

Bursa İl Başkanlığının tematik faaliyetleri hakkında bilgi veren İl Başkanı Serkan Özgöz : “Deva Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak her hafta yeni bir tema ile vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Geçen hafta #devatarımda etiketi ile tüm Türkiye’de eş zamanlı , Bursa’nın da 15 ilçesinde çiftçilerimizle birlikte olduk.

Bu hafta #devaesnafta etiketi ile yine sahadayız, esnaflarımızla birlikteyiz. Tüm teşkilatlarımız kendi ilçelerinde faaliyet yapıyor. Biz de il yönetimi olarak Cuma günü öğle sonrası Tekstilin Kalbi Buttim’de olacağız. Cumartesi günü de Mudanya ilçemizde hem vatandaşlarımızla hem de esnaflarımızla buluşacağız.

Esnafımız özellikle pandemide çok zor günler geçirdi. Çoğu esnaf çalışmasına ara vermek yada dükkanını tümden kapatmak zorunda kaldı. Maalesef hükümet kötü yönetim yüzünden esnafa sahip çıkmadı. Sorunları görmezden geldiler.

Pandemi sonrasında devlete olan borçların yapılandırılmasında ciddi problemler yaşanmaya devam ediyor. Bursa’da esnafın işi enflasyon , artan maliyetler ve düşen iş hacmi yüzünden ciddi anlamda zor. Kur bir yandan , maliyetler bir yandan esnaf nefes alamıyor.

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde Deva Partisi’in liyakatli kadroları sayesinde ekonomiyi çok kısa sürede düze çıkaracağız. Enflasyonu 2 yıl içinde yeniden tek hanelere indireceğiz. Esnafımıza Deva olacağız.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ