Demokrat Zafer

EREĞLİ BELEDİYESİ, ORGANİK TARIM ALANINDA YETİŞTİRDİĞİ ÜRÜNLERİ VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ DAĞITIYOR

Konya’nın Ereğli ilçe belediyesi, geçtiğimiz yıl ilçeye bağlı Adabağ Mahallesinde 2 bin 700 dönümlük arazi üzerinde oluşturduğu organik tarım alanında yetiştirdiği ürünleri Ereğli halkına dağıtıyor. Organik tarım alanında yetiştirilen organik ürünlerden olan kavunları geçtiğimiz ay vatandaşa ücretsiz olarak dağıtan Ereğli Belediyesi, vatandaşların kışlık ihtiyaçlarını karşılayacak olan biberleri de ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.


İlçe merkezinde ve taşra mahallelerde yapılacak olan biber dağıtımlarına bugün itibari ile başlayan Ereğli Belediyesi, dağıtımına ilçeye bağlı Adabağ, Tatlıkuyu, Aşıklar ve Alhan mahallelerinde başladı. Dağıtımı yapılan mahallelerde ortalama 35’er kilo ağırlığındaki biberlerini teslim alan vatandaşlar başkan Oprukçu’ya teşekkür etti.


Dağıtımların, ilçeye bağlı tüm mahallelerde sürdüreceklerini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Organik tarım alanında yetiştirdiğimiz ürünlerimizi Ereğli halkına ücretsiz sunuyoruz. Her bir eve kışlık biberlerinin girmesini istiyoruz ve inşallah Ereğli’nin büyük bir kısmına yetecek düzeyde dağıtımımız olacak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ