Demokrat Zafer

DSP Bursa’da Rozet Coşkusu! “Bursa’nın Sorunlarına Çare Olmak İçin Geliyoruz!”

DSP Bursa İl Örgütü, Mudanya, Osmangazi, Kestel, Yıldırım, Gürsu’dan parti teşkilatlarına yeni katılan üyelerine rozet taktı. Osmangazi Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen rozet takma merasimine Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Olcay Akıncı, il Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Başkan Yardımcısı Ahmet Olcay Akıncı; “Kurucu liderimiz önderimiz Ecevit’in bizlere bıraktığı en değerli miras olan DSP’yi sizlerle birlikte yaşatmaya ant içtik. Aramıza hoş geldiniz. Yaşadığımız nefes aldığımız hergün partimizin bir çıta daha yükseğe çıkmasını için elimizden gelen tüm çabayı sizlerle birlikte sağlayacağız. Bursa’nın 17 ilçesinde DSP için çırpınan 40 bin yürek mart 2024 Mahalli Seçimlerde partimizi iktidara taşıyacak güce sahiptir.” dedi.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı; “DSP ailesinin her gün büyüyen ivmesini görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Başarmak istiyorsanız önce emeklemeniz lazım. Allah’a şükür ki; biz o evreleri çoktan geçtik. Şimdi nihai hedefimize odaklanacağız ve mart 2024’de partimizi belediye meclislerinde sizlerin de güçlü iradesiyle temsil edeceğiz.” dedi.

Mudanya, Osmangazi, Kestel, Yıldırım, Gürsu ilçe başkanları ve yönetimlerinin tanıtılmasıyla program sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ