Demokrat Zafer

paynkolay’da üst düzey atama

N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu, üst düzey atama haberini paylaştı. Fatura tahsilatı, yurt içi ve yurt dışı para transferi başta olmak üzere pek çok ödeme hizmetine aracılık eden şirket, faaliyetlerini büyütmek için Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini Erkut Zöngür’e verdi. 
Fatura tahsilatı, yurt içi ve yurt dışı para transferi başta olmak üzere pek çok ödeme hizmetine aracılık eden elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu paynkolay, üst düzey atama haberini paylaştı. Şirket, PSP (Payment Service Provider) hizmetlerindeki faaliyetlerini büyütmek için Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erkut Zöngür’ü atadı.

Erkut Zöngür, Anadolu Üniversitesi’nde İşletme alanında eğitim aldıktan sonraki 20 yıllık kariyeri boyunca TEB, Aktifbank, Finansbank, Denizbank ve Anadolu Bank’ın yanı sıra Arkas Holding’de görev yaptı. Süreç boyunca üye işyeri anlaşmaları ve ödeme sistemleri alanında uzmanlaşan Erkut Zöngür, N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.’de satış ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesi, geliştirilmesi ve uygulamasından sorumlu olacak.

paynkolay Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erkut Zöngür, konuya dair şu açıklamada bulundu: “Kariyerim boyunca edindiğim bilgi birikimi ve deneyimi paynkolay çatısı altında faydaya dönüştüreceğim için mutluyum. 81 ilde yaklaşık 14 bin noktada hizmet veren paynkolay’ın faaliyetlerini büyütmesine destek olacağım. paynkolay ekibi ile birlikte, KOBİ Fintechh’i olma stratejisini büyüterek sürdürecek ve ödeme işlemlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini sağlayacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ