Demokrat Zafer

Milletimizin vekilleri milletimizin yanında programı ile 81 ilimizi gezeceğiz

Saadet Partisi Bursa, Sivil Toplum Kuruluşları  buluşmasını Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ın katılımıyla düzenledi.

Saadet Partisi Bursa, STK'ları bir araya getirdi

Saadet Partisi Bursa, Sivil Toplum Kuruluşları buluşmasını Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ın katılımıyla İTÜ Evi’nde gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemiz siyasetinin tek gündemi 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimlerdir. Halkımızın gündemi ise geçim sıkıntısıdır. Enerji akar yakıt, temel tüketim malzemeleri, gıda maddeleri hülasa iğneden ipliğe fiyat artışları halkımızın her geçen gün belini bükmektedir. Gelir dağılımındaki adaletsizlik dar gelirli insanımız için zulüm boyutuna ulaşmıştır. İktidar sahipleri yapılacak seçimi kaybetmemek için kamu kaynaklarını ülkemizin geleceğini yok etmek pahasınada olsa büyük bir paniğe kapılarak heba etmiş ve etmeye devam etmektedir. İktidar ekonomiyi yönetememektedir. iktidar devleti yönetememektedir.

“YEREL DE İKTİDAR SAHİPLERİ TOPLUMUN TEMEL İHTİYAÇLARINI HALLETMİŞ HİÇBİR SORUN YOKMUŞ EDASIYLA FESTİVALLER DÜZENLİYOR”

Yerel yönetimlerdede durum farklı değildir. İktidar ekonomi yönetimini kenara bırakıp toplumsal algi yönetimine soyunmuştur. Yerelde de iktidar sahipleri toplumun temel ihtiyaçlarını belediyecilik hizmetlerini halletmiş hiçbir sorun yokmuş edasıyla gastronomi festivaleleri düzenleyip günümüz lale devrini yaşamaktadır. Bursa’nın yığınla sorunları ile toplum baş başa bırakılmıştır. Temel ihtiyacımız olan içme suyu ulaşım, deprem ve bunlar gibi konular bir kenara bırakılmış, hamaset söylemleri üzerinden siyaset yapılmaktadır. Ancak mızrak çuvala artık sığmamaktadır.

“HERKES İÇİN ADALET DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ne kadar doğru söylemiş merhum liderimiz Prof Dr Necmettin ERBAKAN. “Ben size, bunlara değil devlet, leblebici dükkânı bile emanet edilmez demedim mi?” Aziz milletimizin yaşadığı sorunlarla ilgisi olmayan magazinsel, aile hukukunun çiğnendiği, ahlaki değerlerinden uzak haberler ve haber programları ile  iktidarın gündem değiştirme çabası içinde olduğuna şahitlik etmekteyiz. Bölgemizden başlayarak dünyanın neresinde olursa olsun zulme, baskıya, haksızlığa, hukuksuzluğa ve çifte standarda karşı sesimizi yükseltmeye de devam edeceğiz. Birileri adaletsizliği araç haline getirip haksızlığa tevessül etse dahi, biz her zaman herkes için adalet demeye devam edeceğiz.

“BU ANLAYIŞ KAYBETMEYE MAHKUMDUR”

Adalet herkes içindir. Adalet mekanizmasını siyasetin elinde adeta bir kılıç gibi kullanan bu anlayış kaybetmeye mahkumdur. Millet iradesini görmezden gelenler dün kaybetmiştirbugün ve yarın da kaybedecektir. Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç diyor ki, unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah’ın önünde hesap verecektir.

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bursa’da olmak ne kadar güzel. Saadet partisinde de görev yapmak o kadar zor. 20 milletvekili ile grubumuzu kurduk. Gelecek Partisi de bizimle birlikte. Herkes kendi içinde programını yapıyor. Bize de Balıkesir’den başla Çanakkale ve sonra Bursa diye görev verdiler. Her bir şehrimizin de tarihte ayrı bir önemi var. Bursa Osmanlı Payitahtı. En güzel şehirlerden birisi. Burada olmaktan onur duyuyorum. Biz bütün Türkiye’yi gezmeyi hedefliyoruz. Milletimizin vekilleri milletimizin yanında programı ile 81 ilimizi gezeceğiz. Halkımızla, sivil toplum kuruluşları ile birlikte olmak istiyoruz. 1 Ekim’de meclis açıldığında halkımızın sesi olmak istiyoruz.

“ONLAR AKILLARINI KİRAYA VERMİŞ”

Biz muhalefet partisiyiz. Şurada bir eksik olmuş, şuraya bir virgül koyalım desek koyamıyoruz. Şöyle olmalı desek, nokta koyalım desek olmuyor. Yapılan teklifleri reddediyorlar. Zorluk burada iktidar partisi ve onların yandaş partilerinde. Bir çuval içerisinde onlara kanun teklifi geliyor. Bunu sorgulamadan kanunlaştırıyorlar. Onlar akıllarını kiraya vermiş oluyorlar. Yani Türkiye kötü yönetiliyor. Ekonominin çöktüğü, yandaşlara peşkeş çekildiği bir ortam var. 20 yılı aşkın iktidarı sonucunda ülkeyi getirdikleri durum ortada. Türkiye muvcut durumundan el birliği ile kurtulacaktır. Biz zor dönemlerde iktidar olduk. Kıbrıs Barış Harekatı’nı hatırlayanız. Ekonominin durumunu hatırlayınız. Bunu milletimize anlatmak için sahadayız. Sorun ile çözümün aynı anda sahaya geleceği bir durum yaratacağız. Partiler ve ittifaklar bağlamda değerlendirme yaptık. İlk turda Erdoğan seçilemedi. Milletimiz mecliste çoğunluğu bize vermezken ikinci turda da adayımızı Cumhurbaşkanı seçmedi. Milletimizin kararıdır ve de saygıyla karşılıyoruz. Saadet partisi olarak desteklediğimiz adayı eleştiri nesnesi yapmaktan uzak durduk. Seçim sürecinde ittifak olmanın değerini, nezaketi eksiksiz icra ettik.

“MİLLETİN DERTLERİNİ BÜYÜTEN PARTİNİN NE ORTAĞI NE DE DESTEKÇİSİ OLURUZ”

Seçim öncesindeki eylem faizlerin düşmesiyken, seçim sonrası faiz artırıldı. Petrol bulunmuştu, seçim sonra petrol ürünlerine zam yaptılar. Seçimden önce kişi başına düşen milli gelir artacaktı, seçimden sonra sosyal kriz arttı. Emeklinin maaşı değil, borçları ve yoksulluğu arttı. Finlandiya ve İsveç’e hak bildirilecekti, ama olmadı. Milletin dertlerini büyüten yandaşına servet aktaran Parti’nin ne ortağı ne de destekçisi oluruz. İsraftan vazgeçmeyen, hakkaniyetten uzak duran partinin yanında olmayız. Biz kişilerin değil, işlerin karşısındayız.  Bugün ne yazık ki devlet bu noktaların çok uzağında konumlandırılmış.

“BİZİM İÇİN İTİBAR ADALETTİR”

Saadet Partisi’nin söylemlerinin daha fazla duyulduğu, uzun soluklu ve özgüveni yüksek bir süreci başlatıyoruz. Ekonominin düzelmesi, eğitimin ahlak ve maneviyat çerçevesinde gerçekleşmesi, adalet sisteminin eksiksiz şekilde hayata geçmesi için milli görüş iktidara, saadet iktidara çağrımızı güncelleyeceğiz. Yalanın diline yuva yaptığı siyasi öznenin, devlet kadrolarından milletin zihin kurgusundan uzaklaştırılması hepimizin görevidir. Bizim için itibar adalettir. Bizim için itibar milletin huzuru ve refahı için akıtılan terdir. Bu yüzden eleştiri yapmamızdan çekiniyorlar. Hükümet ilk üç aylık süreçte verdiği sözleri tutamayacağını itiraf etti. Bu ayrı zamanda Saadet Partisi olarak ortaya koyduğumuz eleştirilerin ispatı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ