Demokrat Zafer

DİJİTAL MARKALAŞMA 1.0 ETKİNLİĞİ

İş dünyasının gözü bu etkinlikte! Yeni nesil bir kavram olan ve Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılarak literatüre kazandırılan dijital markalaşmaya yönelik 7 Eylül 2023 tarihinde Dijital Markalaşma 1.0 etkinliği gerçekleştirilecek. İş dünyası paydaşlarını buluşturmayı hedefleyen etkinlikte kavrama dair merak edilenler uzmanlar tarafından yanıtlanacak. Etkinlikte ayrıca network imkanı da olacak. 

Yeni nesil, bütünleşik, multidisipliner ve sürdürülebilir bir kavram olan dijital markalaşma ile ilgili bilgi ve deneyim aktarımı misyonuyla gerçekleştirilecek olan Dijital Markalaşma 1.0 etkinliği 7 Eylül’de iş dünyası paydaşlarını buluşturmaya hazırlanıyor. Branding Türkiye, Empathos Academy, Marker Groupe ve JCI Avrasya organizasyonuyla, Hani Kurumsaldık ve Kurumsal İletişim 2.0 partnerliğinde Facebook İstasyon’da düzenlenecek olan etkinlikte, dijital markalaşmanın kapsamına giren konu ve kavramlara dair merak edilenler, uzman isimlerin aktaracakları bilgilerle yanıt bulacak.

İş Dünyasının Gözü Bu Etkinlikte: Dijital Markalaşma 1.0

Dijital teknolojideki gelişmeler ve mobil teknolojideki yenilikler sebebiyle iş dünyası dinamikleri her geçen gün yeni bir boyut kazanırken, markalar da bu değişim ve dönüşüme adapta olabilmek için yeni yöntem ve stratejilere başvuruyor.

Kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme gayesindeki her kişisel, kamusal ve kurumsal işletme, her startup veya her girişim için son yıllarda bir çatı strateji haline gelen dijital markalaşma, gün geçtikçe önemini artırsa da kavrama ilişkin bilgi ve kaynak hala çok sınırlı. Bu realiteden yola çıkarak Branding Türkiye, Empathos Academy, Marker Groupe ve JCI Avrasya organizasyonuyla Dijital Markalaşma 1.0 etkinliği hazırlandı. Etkinlikte dijital markalaşmanın kapsamına giren konu ve kavramlar uzman isimler tarafından değerlendirilecek. Etkinlik sonrasında ise tüm davetliler network alanına geçerek yeni iş birlikleri için fırsatları değerlendirme imkanı yakalayacaklar!

Konuşmacılar

Dijital pazarlama ve marka yönetimi iletişimi olgularının bütünleşik ve eşzamanlı biçimde uygulanmasını temsil eden ve Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılarak literatüre kazandırılan “Dijital Markalaşma” kavramının ana tema olduğu “Dijital Markalaşma 1.0 Etkinliği”nin konuşmacıları şöyle;

  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye – Founder): Dijital Markalaşma 1.0
  • Serenay Palabıyık (MarketerLab – Owner): Nöropazarlamanın Dinamikleri
  • Emre Bozdemir (JCI Avrasya – Başkan): JCI’da Girişimcilik Ve Sürdürülebilirlik
  • Irmak Başoğlu (Empathos Academy – Founder): Hayallerden Girişimciliğe
  • Damla Aydın (Marker Groupe – CMO): Veriye Dayalı Dijital Pazarlama

* Kayıt zorunludur.

* Kontenjan sınırlıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ