Demokrat Zafer

Yumoş Deterjan şimdi de sokaklara renk katıyor

Görenleri gülümseten ve her yıl merakla beklenen Yumoş zamanı geldi! Etkili ürün performansı ile renk korumada daha iyisi olmadığını kanıtlayan Yumoş Deterjan’ın  İstanbul’un farklı bölgelerinde insanlarla bir araya gelen Yumoş ayıları, şimdi de Nişantaşı Bostan Sokak’a renk katıyor.  
Türkiye’nin sevilen giysi bakım markası Yumoş, 9 Eylül – 24 Eylül tarihleri arasında Nişantaşı Bostan Sokak’ı renklendirerek giysiler gibi sokakların da renklerini canlandırıyor. Yapılan araştırmalarda renk korumada daha iyisi olmadığı kanıtlanan Yumoş Deterjan’ın yenilenen portföyü ve renk korumadaki performansı renkli ve sıra dışı bir uygulama ile anlatılıyor.

2021 yılında Nişantaşı’nda, 2022 yılında Galataport’ta ortaya çıkarak insanların yüzlerini güldüren Yumoş ayıları, bu defa Nişantaşı Bostan Sokak ışıklarında sevenleriyle buluşuyor.

Nişantaşı Bostan Sokak’ı Yumoş Sokağı’na dönüştüren uygulama kapsamında Yumoş renkleri ile kaplanan sokak aydınlatma direklerinin üzerinde sevilen Yumoş ayıları görülüyor. Yumoş renkleriyle değiştirilen 12 sokak lambası ve direklere yerleştirilen  Yumoş ayıları ile “Renk Korumada Yumoş Deterjandan Daha İyisi Yok” mesajı veriliyor. Seçili direklerin üzerine yerleştirilen QR kod ile de ziyaretçilere ışıkların rengini değiştirme imkanı sunuluyor. Böylece, Yumoş Sokak ziyaretçilerinin sokakta daha keyifli vakit geçirmeleri ve kendi renklerini Yumoş Sokak’ta yansıtmaları hedefleniyor.

Yumoş ayıları her yerde!

Nişantaşı City’s AVM ve Akmerkez’in girişindeki 3D reklam alanını da yaratıcı bir şekilde kullanan Yumoş,  “Renk Korumada Daha İyisi Yok” mesajıyla hareket eden Yumoş ayıları ile herkesi Yumoş Sokak’a davet ediyor. “Yumoş Sokaktayız” temalı özel dijital açıkhava içerikleriyle de Yumoş Sokak’ı tüm İstanbullulara duyuruyor.

Unilever Çamaşır Bakım  Pazarlama Direktörü Alper Çapar uygulamayla ilgili şunları söyledi:

‘’Renkler hem giysilerde hem de gündelik yaşamda oldukça önemli bir yere sahip.  Giysilerin rengini Yumoş deterjan ile korurken; her yıl merakla beklenen Yumoş’un ikonik ayılarıyla gerçekleştirdiğimiz yaratıcı açık hava enstalasyonlarına bir yenisini ekleyerek günlük yaşama renkli bir dokunuş yapmak istedik. Yumoş ürünlerini anlatmak için geçmiş yıllarda Nişantaşı ve Galataport’ta sokaklara çıkan Yumoş ayıları şimdi Yumoş Deterjan renkleriyle aydınlatılan Nişantaşı Bostan Sokak’ta olacak. Herkesi 9 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında Nişantaşı Bostan Sokak’ta, bizim deyimimizle Yumoş Sokak’ta  deneyimleyebilecekleri bu renkli dünyaya davet ediyoruz.”

Yumoş Marka Müdürü Orhun Çelik ise ‘’Yumoş’un renkli dünyasını ikonik Yumoş ayıları ile sokaklara taşıyarak, insanların yaşamlarına dokunmak ve onları mutlu etmek adına bugüne kadar pek çok başarılı uygulama gerçekleştirdik. Yumoş ayılarını şimdi de yepyeni ve farklı bir uygulamayla insanlarla buluşturuyoruz. Bu uygulamamızla renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi olmadığını da anlatmayı hedefliyoruz. Sizleri de 9 Eylül-24 Eylül tarihleri arasında Nişantaşı Bostan Sokak’a bekliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ