Demokrat Zafer

TITANIC HOTELS İLE YAZI KEYİFLE GEÇİRİN : HER AN HER YERDE EĞLENCE

Titanic Mardan Palace’ın Yaratıcı Konsept Partileriyle Tanışın…

Ibiza, Mykonos gibi dünyanın önemli eğlence merkezlerinde trendleri yerinde izleyerek, güçlü bir vizyon ile eğlence konseptini oluşturan Titanic Mardan Palace,  dans, müzik ve koreografi eğitimi almış profesyonel dansçı ve Dj’lerin yer aldığı farklı milliyetlerden oluşan 55 kişilik kuvvetli bir ekiple yaz boyunca misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Konsept partileriyle sıradanlığı geride bırakarak farklı bir deneyim sunuyor.

Titanic Mardan Palace’a özel olarak tasarlanan etkinlikler arasında en çok öne çıkan ise  NIGHT SWIM PARTY. Titanic Mardan Palace’ın iddialı ve özgün konseptlerinden biri olan  NIGHT SWIM PARTY’de misafirler, özel olarak hazırlanan ses efektleri ve su etkileşimiyle dopdolu bir eğlenceye katılıyor. Eşsiz deneyimler sunan bu etkinlik, unutulmaz anlara sahne oluyor.

Amerika’dan özel olarak getirilen farklı kostüm ve aksesuarlarla süslenen Soul Party, Titanic Mardan Palace’ın bir diğer öne çıkan etkinliği. Her biri özenle seçilen kostümler, misafirlerin yaratıcılğını yansıtarak geceye renk katıyor.

Her akşam farklı tarzdaki canlı müzik performansları ile dans etmeye doyamayacağınız ritimler, Titanic Mardan Palace gecelerinin ayrılmaz bir parçası haline geliyor.

Yamas Restoranda düzenlenen farklı dinner show konseptleri de unutulmaz lezzetleri eğlenceyle bir araya getiriyor.

Titanic Deluxe Golf Belek’de Bohem  Parti Deneyimi

Titanic Deluxe Golf Belek, farklı konseptleri ve etkileyici sunumlarıyla misafirlerini büyülemeye devam ediyor. BOHEME STYLE PARTY, otelin öne çıkan etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Muhteşem kostümler ve farklı sunumlarla zenginleşen bu parti, bohem tarzını en etkileyici şekilde yansıtıyor.

Dünyanın önemli eğlence merkezlerinde trendleri yerinde izleyerek, güçlü bir vizyon ile tasarlanan Titanic Hotels ekileyici parti konseptleri yaz boyu unutulmaz anılar bırakmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ