Demokrat Zafer

Niloya Okula Dönüş Alışverişine Renk Katıyor

Ekranların sevilen çizgi kahramanı Niloya, okul alışverişlerine de renk katıyor. Çizgi kahraman neşe dolu mutluluk dünyasını yansıtan Keskin Color etiketli renkli ve göz alıcı kırtasiye ürünleri ile minik dostlarını eğitim sürecinde de yalnız bırakmıyor. Resim defterinden bloknotlara, stickerlerdan aktivite kitaplarına kadar birçok ürün miniklerin beğenisini toplarken ebeveynlerin de tercihi oluyor.

2023 -2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ebeveynlerin de okul alışverişi telaşı başladı. YouTube’da 5 buçuk milyona yaklaşan abone sayısı ve TRT Çocuk’ta her gün yayınlanan bölümleriyle 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, okula dönüş hazırlığında da miniklerin yol arkadaşı oluyor.

Çizgi kahraman ve arkadaşlarının görselleri ile tasarlanmış; resim defteri, hikâye kitapları, sticker, bloknot, aktivite kitapları, etiket, saplı klasörler, boyama kitapları ve yazı defteri gibi ürünleri içeren Keskin Color etiketli koleksiyonu ile minikleri eğlenceli bir okul dönemi bekliyor.

Çocukların duygusal ve sosyal gelişimi açısından büyük önem arz eden hikâye kitapları okuyucuların hayal dünyası ve bilgi dağarcığını genişletirken, aktivite kitapları da okula dönüş sürecine eğlence katıyor. Her koleksiyonunda olduğu gibi Niloya kırtasiye ürünlerinin de, çocuk sağlığına uygun şekilde üretilmesi ailelerin de içini rahatlatıyor.

Niloya Keskin Color ürünlerine tüm seçkin kırtasiye ve oyuncakçılardan ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ