Demokrat Zafer

Nilüfer’e yakışır projelerle hizmet edeceğiz.

Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün, CHP Nilüfer Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamak üzere basın açıklaması düzenledi.

CHP Nilüfer'e Aydıngün aday adaylığını açıkladı

SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN

Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün, CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda, CHP Nilüfer Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

CHP Nilüfer Belediye Başkan aday adayı Erman Aydıngün’ün konuşmasından satır başları şöyle;

En büyük ailem, her kademesinde görev aldığım, emek verdiğim, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimiz için şimdi de Nilüfer Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve sizlerin desteği ile adayım. Bu özel günümde, burada benimle birlikte olduğunuz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

“ÖZGÜR BİREY, ÖZGÜR KENT, AYDIN BİR GELECEK BİLİNCİYLE YOLA ÇIKTIK”

Cumhuriyetimizin en kıymetli ilçeleri arasında parmakla gösterilecek Nilüfer’imizi daha da iyiye daha da güzele ulaştırma isteğiyle daha da çok çalışmayı arzulamaktayım. İlçemizdeki her can için ortak yaşam alanlarını daha cazip hale getirmeyi hedefliyorum. İnsanın ihtiyaç duyduğu konforu, kente ve paydaşlarına adilane ulaştırabilmek için iyi eğitimli, çağdaş, kent kültürünü benimsemiş, kentsel kalkınmayı hedefleyen, liyakat sahibi kadrolarla bu göreve hazırım. Hedeflediğim ortak akılla yönetilen belediyecilik anlayışıyla vatandaşımıza daha iyi gelecek, daha güvenli, daha özgür bir yaşam sunmak için Özgür Birey, Özgür Kent, Aydın Bir Gelecek bilinciyle yola çıktık.

“BİRLİKTE YÖNETEN BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI GETİRECEĞİZ”

Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla girerken gelecek yüz yılın Nilüfer’ini, Nilüferli’nin yanında olan, kentin tüm paydaşlarıyla Birlikte Üreten, Birlikte Yöneten Bir Yönetim anlayışını getireceğiz. Bursa’nın ve Türkiye’nin sahip olduğu yapıcı değerlerin tümünü içinde barındıran, Bursa kent kimliğine öncülük yapan Nilüfer Belediyemizi bu değerler ışığında daha da ileriye taşımak için çok mücadele edecek; güçlü ve yerinde yönetim anlayışımızı sürdürülebilir yapacağız. Atatürk Devrimleri’nin takipçisi, Cumhuriyet değerlerinin bilincinde, halkın kutuplaşmış yapısına karşı uzlaşı isteyen demokrasiyi ve demokratik tavrı kendisine ilke edinmiş anlayışın yoldaşı olmak için geleceğiz.Çıktığımız bu yolda halkımızın hak ettiği, Nilüfer’e yakışır projelerle hizmet edeceğiz. Güçlü, adil, şeffaf ve her koşula hazırlıklı yönetim sunarak Nilüferli kimliğimizi koruyup gelecek nesillerin huzur ve güven içerisinde yaşayacağı bir Nilüfer’i birlikte planlayacağız.

“DEZAVANTAJLILARIN POZİTİF AYRIMCILIK GÖRDÜĞÜ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI SERGİLEYECEĞİZ”

İktidarın dayattığı rant kenti olmaktan çıkıp, hayatın sakin aktığı, eşitçe paylaşılan, kent rantının tüm kentlinin faydasına ama illa da Nilüfer’in faydasına paylaşıldığı bir kente dönüşmesini sağlayacağız. Karbon ayak izinin azaldığı, yeşilin arttığı, tarımın desteklenip, tarım arazilerindeki imar baskısının yok olduğu, çiftçinin de kentlinin de mutlu olduğu bir Nilüfer oluşturacağız. Dili, dini, ırkı, cinsiyeti, yönelimi ne olursa olsun Nilüfer’de yaşayan her yaştan bireyin eşit haklara sahip olduğu, dezavantajlıların pozitif ayrımcılık gördüğü bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Sanat yapılan her alan kamusaldır bilgisiyle, sanatın elitler için değil tüm halk için gerekli olduğunun bilinciyle sadece sanat üretimi yapmak değil sanat üretimi yapan herkesin maddi, manevi desteklendiği bir kente dönüşmesini hayal edeceğiz.

“DAHA HUZURLU BİR ORTAM SUNAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Emeğinin karşılığını alan belediye çalışanlarınının mutlu bir şekilde Nilüferliye hizmet ettiği, açık, şeffaf, denetlenebilir ve kararların her çalışanın fikri gözetilerek alınacağı bir Nilüfer planlayacağız. Esnafla rekabet etmeden ihtiyacı olan herkesin her ürüne ucuz, ihtiyaç sahiplerinin bedava ulaşmasını sağlayacak kooperatifler oluşmasını sağlayacağız. Demokrasinin hayatın her alanında geçerli olması ön koşulunu kabul ederek, iktidarın, “Atı alan. Üsküdar’ı geçti” diyen anlayışının tam tersine isteyen tüm Nilüferlilerin sokağında, mahallesinde söz sahibi olacağı mahalle komitelerinin herkesin katılımıyla toplanacağı bir Nilüfer yaratacağız. Yarının sorunlarına bugünden yüzde yüz çözüm üretebilen kapasitemiz, bilim, teknik ve çağdaş kent birikimimiz, kenti geleceğe hazırlayacak ve tüm kenti sağlamlaştıracak ortak akıl ile birlikte yöneteceğiz. Çocuklarımızın, daha güvenli oyun alanlarında oynayabildiği, gençlerimizin spor, sanat, kültür, teknoloji ve eğlence ihtiyaçlarının desteklendiği, kadınlarımızın sosyal hayatın içinde o hayatın bel kemiği olacağı, daha özgür, daha güvenle ileriye bakacağı, yaşlılarımıza daha huzurlu ortamlar sunan, doğayı ve can dostlarımızın yaşam hakkını unutmayan belediyecilik anlayışını ileriye taşıyacağız. Gençliğimizle, heyecanımızla, inancımızla, daha adil, daha refah, daha dayanışmacı, daha özgür bir Nilüfer için yeni projelerle, yeni vizyon hedeflerimiz ve liyakatli kadrolarımızla, örgütümüzle Nilüfer’ deki oy oranımızı yüz yılın rekoruna taşıyarak, Bursa’ mızı da Mustafa Bozbey başkanımızla, çağdaş, sosyal belediyecilikle buluşturacağız.Çok daha fazla çalışmak için, çok daha fazla başarı elde etmek için biz kazanacağız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ