Demokrat Zafer

LATİN AMERİKA’DA RÜZGARINI ESTİREN NESHE İLK TÜRKÇE ŞARKISI “BİNGO”YU MÜZİKSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNDU

‘Hijo de la Noche’ parçasıyla başta Latin Amerika başta olmak üzere yurtdışında büyük ilgi gören ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden NESHE, ilk türkçe şarkısı ‘BİNGO’yu müzikseverlerin beğenisine sundu.

Prodüktörlüğünü müzik dünyasında Becky G, Myke Towers, Sebastián Yatra gibi dünyaca ünlü Latin starlarla çalışan Neneto’nun üstlendiği, Rumen hit besteci Emanuela Oancea ile NESHE’nin kaleme aldığı ‘BİNGO’, özellikle aşk devreye girdiğinde hayatın heyecan verici temposunu kucaklayan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Türk ve Latin müziğinin büyüleyici birleşimine, türkçe ve ispanyolca dillerinin geçişine NESHE’nin seslendirdiği ‘BİNGO’ adlı şarkıyla tanık olun.

NESHE HAKKINDA

Neshe ,Türk şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncudur. İstanbul’da doğup büyümüştür.

Küçük yaşlarda başlayan sanat hayatını bale, dans, tiyatro ve müzik ile bir arada devam ettirmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans , İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümleri’nden mezun olmuştur.

Barselona’da Institut del Teatre’da erasmus yaptığı dönem sahne hayatına başlamıştır. Amerika’da ‘Footloose’, Avrupa’da ‘Notre Dame, Nine, Chicago, Cabaret’ gibi müzikallerde oynamıştır.

Daha sonraki dönemde sahne hayatına Şehir Tiyatroları’nda oyuncu ve daha sonra da solist olarak Enbe Orkestrası’nı dahil ederek devam etmiştir.

https://tr.nesheofficial.com/

https://www.instagram.com/nesheofficial/

Kasım 2020’de yayınladığı latin pop – etnik tarzdaki Jimmy Dub ile featuring yaptığı ilk global single çalışması ‘Hijo de la Noche’ ile başta Latin Amerika olmak üzere İspanya ve Balkanlar’da büyük ilgi görmüş, bu ülkelerde birçok televizyon ve radyo programına davet edilmiş, uluslararası platformlarda birçok ödül kazanmıştır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ