Demokrat Zafer

THE BODY SHOP’UN İKONİK CİLT BAKIM SERİSİ: TEA TREE

Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçlara yanıt veren, aktivist güzellik markası The Body Shop’un, leke karşıtı Tea Tree serisi, salisilik içeren yeni formülüyle cildinizin daha pürüzsüz olmasına olanak sağlıyor.

The Body Shop’un, salisilik asit içeriği ile zenginleştirilmiş, cildi arındırıcı ve leke görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olan yenilenen formülü ve geri dönüştürülebilir yeni ambalajları ile Tea Tree serisi; ciltteki yağ, leke ve dokuyla savaşarak en iyi halinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Tea Tree Hızlı Etkili Akne Jeli

Serinin mucizeler yaratan yıldız ürünü Tea Tree Hızlı Etkili Akne Jeli içeriğindeki %91 oranındaki doğal kökenli bileşenler, Yerel Adil Ticaret çay ağacı yağı ve %2 salisilik asit içeren formülüyle gece boyunca cilde bakım yaparak, akne lekelerinizin görünümünü hızlı bir şekilde azaltacak. Yapışkan olmayan jel formülü ile cildinize uyguladığınız anda cildi arındırarak, cildi kurutmadan nazikçe bakım yapan Tea Tree Hızlı Etkili Akne Jeli lekeleriniz içincebinizde taşıyabileceğiniz harika bir çözüm.

Tea Tree Yüz Yıkama Jeli

İçeriğindeki Tamanu Yağı ve Çay Ağacı Yağı ile cildinizi derinlemesine temizleyerek, ferahlık sağlayan Tea Tree Yüz Yıkama Jeli daha mat ve daha temiz görünen bir cilt kazanmak için günlük rutininizin vazgeçilmezi olacak. Salisilik içeren yenilenmiş formülüyle, sadece 7 günde akne ve lekeleri gözle görülür şekilde azalttığı kanıtlanan bu jel, temiz ve tazelenmiş bir hissiyata kavuşmanızı sağlayacak.

Tea Tree Arındırıcı Tonik

Yağlı ciltlerin bayılarak kullanacağı Tea Tree Tonik, makyajı ve kirleri arındırmaya yardımcı olarak, gözeneklerinizin derinlemesine temizlenmesini, cildin daha berrak ve mat bir hale bürünmesini sağlayacak. Günlük kullanıma uygun ve cildi kurutmayan Tea Tree Tonik sayesinde, arınmış ve tazelenmiş bir cilde merhaba diyeceksiniz.

Tea Tree Günlük Serum

Cildi ağırlaştırmadan, pürüzlü görünen cilt görünümünü düzeltmeye yardımcı olacak olan Tea Tree Serum, cilde hızla nüfus ederek, nemlendirirken yüzünüzde yapışkan bir his bırakmayacak. Geri dönüştürülebilir yeni ambalajıyla, şimdiye kadarki en doğal formülü içeren ve içeriğinde %97 oranında doğal kökenli bileşenler bulunan Tea Tree Serum cilt bakım rutininizi tamamlamanın en güzel yollarından biri olacak.

Tea Tree Yağı

Sadece bir kez kullanımdan sonra sivilcelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan Tea Tree Yağı, %86 doğal kaynaklı içeriğiyle sivilceye meyilli ciltler için harikalar yaratacak. Süper hafif ve yağsız bitişiyle, cilde neredeyse görünmez bir his vererek, gün boyunca arındırıcı bir canlandırma hissiyatı sağlayacak.

Tea Tree Hızlı Etkili Akne Jeli 15 ml – 499.90 TL

Tea Tree Yüz Yıkama Jeli 250 ml – 649.90 TL

Tea Tree Arındırıcı Tonik 250 ml – 649.90 TL

Tea Tree Günlük Serum 50 ml – 799.90 TL

Tea Tree Yağı 10 ml – 499.90 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ