Demokrat Zafer

Bir firmaya daha CW Enerji imzası

  • CW Enerji, Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firmanın 3 noktadaki fabrikasına toplam 6.34MWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamlayarak sürdürülebilir bir dünya için bir adım daha atmış oldu. CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, firmanın güneş enerji santrali ile yılda yaklaşık 5.401.021,00 kg karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçeceğini belirterek, “GES ile firma aynı zamanda yaklaşık 804 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak” dedi.

CW Enerji, Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firmanın 3 noktadaki fabrikasına toplam 6.34MWp gücünde güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamlayarak sürdürülebilir bir dünya için bir adım daha atmış oldu.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, güneş enerji santrali kurulumlarına hızla devam ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Güneş enerji santralleri yenilenebilir enerjiye geçisin hızlanmasında oldukça aktif rol oynuyor. Buna bağlı olarak da güneş enerjisinden faydalanan firmaların sayısı artmaya devam ediyor. Güneş enerji santralleri hem üreticilerin elektrik giderlerinin azalmasına hem de sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. Biz de CW Enerji olarak; proje planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım ve onarım konularında firmalara yardımcı oluyoruz” dedi.

804 ağacın kurtarılması sağlanacak

Bu doğrultuda; Gaziantep’te faaliyet gösteren bir firma ile de el sıkıştıklarını ifade eden Yılmaz, firmanın çatısını güneş enerji santrali ile donattıklarını kaydetti.

“GES ile firma enerjiyi kendisi üreterek hem karbon ayak izini azaltacak hem de ülke ekonomisine katma değer sağlayacak” diyen Yılmaz, şunları dile getirdi: “Fabrikaların çatısına toplamda 6.34MWp gücünde güneş enerji santrali kurulumunu tamamladık. Santral ile firma yılda yaklaşık 5.401.021,00 kg karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçecek.

Aynı zamanda yaklaşık 804 ağacın kurtarılmasını sağlayarak temiz enerjiye de katkı sağlamış olacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ