Demokrat Zafer

GEMLİK’TE İŞ BİRLİĞİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ADIM ATILDI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İMO Bursa Şube 18’nci Dönem Yönetim Kurulu kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in ardından ikinci ziyaretini Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyeleri yeni dönemde hedefledikleri çalışmaları aktardılar.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar’ın, Yönetim Kurulu Sekreter üyesi Emrah Mutlu, Sayman üyesi Ayşegül Kebir, Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mustafa Özçelik ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette deprem riski yüksek olan Gemlik’in sorunları konuşuldu.

İMO Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Küçükkayalar, belediyeler ile işbirliğini güçlendirme gayretinde olacaklarını belirterek, Gemlik Belediyesi’nin kentin hafızası olan Akademik Odalarla yürüttüğü ortak çalışmaları değerli bulduklarını söyledi.

SERTASLAN: “KATKILARA AÇIĞIZ”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, belediyede yürütülen e-imar ve e-proje uygulamalarını anlatarak, Bursa’ya örnek olacak çalışmalara imza attıklarını ve daha da ileriye götürmek için yapılacak katkılara açık olduklarını kaydetti.

MUTLU: “STATİK PROJE DENETİMİNDE STANDART OLUŞTURULMALI”

İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Emrah Mutlu da, Bursa genelinde statik proje denetimi için standart oluşturulması için belediyeler ile bir araya gelmeyi hedeflediklerini anlatarak, Gemlik Belediyesi’nin de bu konuda önemli desteklerinin olacağını dile getirdi.

Ziyaretin ardından Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ile de toplantı gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyeleri iş birliği projesinin sürdürülmesi için atılabilecek adımları değerlendirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ