Demokrat Zafer

MHP Nilüfer’de Levent Karakoç yeniden başkan!

Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı kongresi Nilüfer Davet Salonu’nda düzenlendi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, “Türk milleti cevabını 31 Mart 2024’te verecek. Ve ne kadar proje partisi, ne kadar proje ittifakı varsa, siyasi tarihimizin Allah’ın izniyle çöplüğüne göndereceğiz.” dedi. MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç ise, “31 Mart’taki yerel idareler seçimlerinde Nilüfer halkından görev talep edeceğiz.” ifadesini kullandı. MHP Nilüfer İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi’ne tek aday olarak katılan mevcut Başkan Levent Karakoç, yeni dönemde de başkanlık görevine devam edecek.

normhaber.com

MHP Nilüfer’de kongre tamamlandı: Karakoç yeniden başkan!

Haber: Serdar OGAN

Görüntü: Mesut ERDOĞAN

Türkiye 2024 yerel seçimlerine doğru ilerlerken partilerde de kongre çalışmaları sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Nilüfer İlçe kongresi, Nilüfer Davet Salonu’nda gerçekleştirdi.

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç’un tek aday olduğu kongreye MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve partililer katıldı.

Kongrenin açılışını gerçekleştiren Büyükataman, “Arkadaşlarımıza göstermiş olduğu teveccüh nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Kongremizin ilçemize, aziz milletimize, davamızı hayırlara vesile olmasını Cenabıhak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Büyükataman’ın ardından kürsüye MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç çıktı.

‘SAYIMIZIN AZLIĞINA ALDANMAYIN’

MHP Nilüfer İlçe Olağan Kongresine katılanlara teşekkür eden Karakoç, “Bugün buraya yağmur çamur demeden geldiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bugün sayımızın azlığına aldanmayın. 15 Nisan 1978 tarihinde Tandoğan Meydanı bir milyon ülkücünün toplanması ile milli bir uyanışa şahitlik etmiştir. Evet, cennet mekan başbuğumuzun bir avuç dava arkadaşıyla çıktığı bu kutlu yolda bugün sayımız milyonlara ulaştı. 54 yıllık mücadelemizde sel olduk, fırtına olduk, vatanımızın fedaisi, ülkemizin bireyi geleceğimizin temeli olduk. Bugün Genel Başkanımız, bilge liderimiz, Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde sağlam ve kararlı adımlarla milliyetçi bir Türkiye’yi inşa ediyor. Kararlıyız, güçlüyüz, Allah’ın izniyle başaracağız” dedi.

‘YAŞANABİLİR NİLÜFER’DEN, YAŞANAMAYAN BİR NİLÜFER’E DOĞRU BİR GEÇİŞ İÇERİSİNDEYİZ’

Konuşmasına devam eden Karakoç, “Nilüfer hepimizin. Yaşanabilir bir Nilüfer’den, yaşanamayan bir Nilüfer’e doğru bir geçiş içerisindeyiz. Kooperatif kurma marifetiyle bir şeyler yaptığını söyledik. Biz de Nilüfer’in bir önceki dönem icra makamında bulunan Mustafa Bozbey’e sorularımızı yönelttik, cevabını ısrarla istedik bize cevapları gelmedi. Bunu bulunduğumuz her ortamda anlatacağız. Nilüfer’de neler oluyor? Bunlara da hep beraber karşı durmak zorundayız. Alaattin Bey başta olmak üzere tarım alanları talan ediliyor. Kaçak dikilen fabrikaları maalesef Nilüfer Belediyesi görmüyor. Ama tam da burada belirtelim ki gördük, bildik ve not ettik. 31 Mart’taki yerel idareler seçimlerinde Nilüfer halkından görev talep edeceğiz. Ve yine genişletilmeyen caddeleri, araçların oluşturduğu yoğunluğu, yok olmaya yüz tutmuş yeşil park alanı sorunlarını plansızlığı, kaçak yapılaşmayı, rant havuzunu ve iddialarını ortadan kaldırmak ve dahası hesap sormak üzere halkımızın teveccühü için irade ve isteğimizi net bir şekilde ortaya koyuyoruz ve koyacağız. Bundan dolayı teşkilat ile birlikte tüm gönüldaşlarımızın, tüm ülküdaşlarımızı bu sürece katkı koymaya davet ediyorum. Genel başkanımızın da söylediği gibi, Türk ve Türkiye gücüyle hedeflerine ciddi bir selametle vasıl olabilmenin stratejik formülü merkezden tek yürek olmuş Türkiye’nin oluşmasına ve ortaya çıkmasına bağlıdır. Bu çözümden hareketle Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak gecemizi gündüzümüze katarak gereğini yapacağımızı buradan ifade etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

BÜYÜKATAMAN, BAHÇELİ’NİN SELAMLARINI İLETTİ

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, konuşmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladı.

‘KONGRELERİMİZ DEMOKRATİK OLGUN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAKTIR’

Büyükataman, “Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden itibaren tüm Türk milletinin varlığına adayan, yıkılmaz bir iradenin siyasi temsilcisi olmuştur. Partimiz milli ve manevi değerlerimizin muhafaza etmeyi, cumhuriyetimizi kuran iradenin izinden yürümeyi kendine şiar edin bir duruşun tecellisi olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi demokrasinin özümsemiş milliyetçilik ve demokrasiyi birbirinden ayrı tutmayan bir anlayışla yürüyüşünü sürdürmektedir. Partimiz büyük fedakarlıklar ve mücadelelerle geçen 54 yıllık siyasi duruşunu bozmadan bugünlere hamdolsun gelmiştir. Allah’ın izniyle yurt genelinde süregelen kongrelerimiz 54 yıllık şerefli mazimize yakışır şekilde samimiyet, hoşgörü ve demokratik olgunluk içerisinde tamamlanacaktır.” dedi.

‘BURSA’YI ALACAKLARINI SÖYLEYEREK KOMİK DURUMA DÜŞMEYE DEVAM ETMEKTEDİRLER’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türk milletinin kazandığını belirten Büyükataman, “Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerini geride bıraktık. Şükürler olsun ki Türk milleti iradesini sandıkta Cumhur İttifakı’ndan yana gösterdi. Aziz milletimiz seçimini, cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır şekilde istikrar ve istikbalden yana yaptık. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti ve aziz Türk milleti olmuştur. Millet İttifakı ve perde arkasındaki destekçilerinin algı oyunları tutmamış, milletimiz milletin içi boş vaatlerine aldırış etmemiştir. Türkiye yükselişe geçmiştir. Ancak Kılıçdaroğlu ve davahaneleri millet çukurunda çırpınmaya devam etmektedirler. Millet İttifakı partileri birbirlerine girmiş mağlubiyetin suçunu birbirlerine atma yarışına girişmiştir. Kılıçdaroğlu ve CHP sözcüleri içine düştükleri bu duruma bakmadan içlerinden Bursa’nın da bulunduğu büyükşehirleri alacaklarını söyleyerek milletimiz nazarında komik duruma düşmeye devam etmektedirler.” ifadesini kullandı.

AKŞENER’E BURSA’DAN YANIT: YENİLGİSİNE BAHANELER ÜRETMEKTEDİR

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçimlere her partinin ayrı ayrı girmesi çağrısına da yanıt verdi.

Bahçeli’nin çağrısına samimiyetsiz yanıt verildiğini söyleyen Büyükataman, “Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin samimi çağrısına İYİ Parti genel başkanı yerel seçimlere her parti ayrı ayrı girelim diyerek ciddiyetsiz açıklamalarla ne yazık ki cevap vermeye kalkmıştır. Meral Akşener seçim sonuçlarındaki hezimetin sorumlusu olarak kendisinden başka herkesi göstermiş hatta kızını alamamış ve suçu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne atarak sorumluluktan ne yazık ki kaçmaya çalışmıştır. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde de başarı elde edemeyeceğini anlayan Akşener ciddiyete alınmayacak söylemlerle yaklaşan yenilgisine bahaneler üretmektedir. Türk milleti cevabını 31 Mart 2024’te verecek. Ve ne kadar proje partisi, ne kadar proje ittifakı varsa, siyasi tarihimizin Allah’ın izniyle çöplüğüne göndereceğiz.” dedi.

‘ŞEHİRLERİMİZ HİÇBİR ZAMAN BU KADAR KÖTÜ BİR YÖNETİM GÖRMEMİŞTİR’

Muhalefet partilerinin yönetiminde bulunan belediyeler ne yazık ki eser ve hizmet siyaseti yerine husumet ve hamaset siyasetini takip etmektedirler. Şehirlerimiz hiçbir zaman bu kadar kötü bir yönetim ne yazık ki görmemiştir. Millet İttifakı’nın  yönetimindeki hizmetten yoksun kalan şehirler bir an önce milli iradenin kararıyla kurtarılmalıdır. Belediyelerimizin üzerinden Millet’in gölgesi kalkmalıdır. Bize göre merkezi yönetim ve yerel yönetim arasında bir uyum ve hedef birlikteliği olması zorunludur. Cumhur İttifakı’nın zaferiyle, istikrarını sürdüren merkezi yönetimle birlikte yerel yönetimlerde de istikrar ve hizmet dönemi başlamalı ve mutlaka Millet görevi son bulmalıdır. ” ifadesini kullandı.

‘HEDEFİMİZ MERKEZDEN GENELE İSTİKRARI BOZMADAN UMUDA DOĞRU YOLMAKTIR’

MHP’nin yerel seçim hazırlıkları 24 Temmuz 2023’te başladığını söyleyen İsmet Büyükataman, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2024’e doğru diyar diyar Anadolu temasıyla çalışmalarımız devam edecektir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ifade ettiği gibi yerel yönetimlerde hedefimiz istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe ulaşmaktır. Hedefimiz merkezden genele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır. Hedefimiz ülkede birlik oluşturmaktır. Hedefimiz ayırmadan, ayrıştırmadan, yerel-iktidar sağlamaktır. Hedefimiz yönetimde istikrar, daha güçlü istikbaldir. Hedefimiz güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediyedir. Yüce Allah’ın izni ve büyük Türk milletinin iradesiyle 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta elde edilen demokratik başarı 31 Mart 2024’te yerel yönetimlerde de perçinlenecek. Türk ve Türkiye’yi Yüzyılı yürüyüşü Allah’ın izniyle mutlaka ivme kazanacaktır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Levent Karakoç, MHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın yeni dönemi öncesi yönetim ekibiyle birlikte fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ