Demokrat Zafer

ÇAĞLAYAN ARKUN İLE GÜNDEM ÖZEL..!!

Sağlıklı bir hayat sürmekle alakalı  dünya genelinde güzel ürünleri insanlığa  sunan Life Patch’in  Koordinatörü Sayın Çağlayan Arkun ile kısa bir aranın ardından tekrardan bir araya gelerek yaşanılan gelişmeleri değerlendirdiğimiz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik .

****Öncelikle Çağlayan Bey bizleri ekibimizi tekrardan iş yerinizde konuk edip ağırlamış olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte ne gibi değişiklikler ne gibi gelişmeler oldu? Öncelikle onlardan başlayarak isterseniz sohbetimize başlayalım.

—- Öncelikle tekrardan bizlere böylesine güzel bir fırsat tanımış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum, Hoşgeldiniz demek istiyorum.Size kısaca şöyle bahsedebilirim.Vücudumuzda 12 noktamız var. tamamen meridyenler üzerine bir yöntem bu meridyen terapi. Meridyenler vücuttaki bütün organların enerjisi var böbreklerimiz, kalbimiz, karaciğerimiz ama takdir edersiniz ki zamanla stresten ,alkolden,sigaradan, beslenmemizden ve bir çok etkenden  dolayı bu enerji düşüyor ve vücut hastalıklarla karşı karşıya kalabiliyor. Mesela bel fıtığından örnek veriyorum. Fıtık omuriliğin  arasına giriyor ve burada bir rahatsızlık oluyor.

BİZ İŞİN HEP MANEVİYAT KISMINDAYIZ..!!

Buradaki bu meridyenler bunları açıyor özetle tarif edersek eğer bunu bu şekilde söyleyebilirim. Kılcal damarları açıyor ve orada bir hareketlilik olduğunda kalıcı bir çözüme ulaşmış oluyorsunuz. Biz buna alternatif tıp diyoruz. Bu uzak doğuda çıkmış olan bir uygulama, yüzlerce binlerce yıllık geleneklerden gelmiş olan bir yöntem. Bu bize o kadar çok fazla artılar getirdi ki aslında takdir edersiniz  Vücut analizden geçtikten sonra vatandaşın eksikliklerine göre de değiştiriyoruz. Ama meridyen terapinin 12 noktasına olmazsa olmaz girmek zorundasınız. Daha önce bu akupunktur iğneleri vardı akupunktur iğneleride bölgesel yaparlardı. Buna  gümüş eldivenlerle vücudunuzun hissedebildiği derecede verdiğimiz bir enerji de diyebilirim.Oradaki kılcal damarlar açılıyor ve orada bir hareket oluyor.

TRANSDERMAL’İN HIZLANDIRILMIŞ ŞEKLİ..!!

Aslında bizi tamamlayan transtermal teknolojisinin daha hızlandırılmış şekli bu. Çok da güzel sonuçlarımız var biz bu işin hep öteki tarafındayız, maneviyat kısmındayız.Özellikle felçli hastalar için. Prostat, bel fıtığı, boyun fıtığı Bunlarda da iyiyiz. Mesela geçen servisten bir arkadaşımız geldi varislerle ilgili ameliyat demişler. Bir hafta Terapi desteğine  geldi bir hafta içerisinde bembeyaz bir bacakla gitti. Biz her zaman gelen bütün danışanlarımıza şöyle söylüyoruz, İlk seansta bir şey yapamıyoruz ilk seans sadece bir kırılma noktası oluyor onu kırıyoruz ikinci seanstanın sonrasında ilerleyen seanslarda ilerlemeler sağlıyoruz.

—–Öncelik elbette herkesin doktora gitmesi, doktordan alacakları sonuçlarla beraber gelmeleri,bize gelen danışanlarımız genelde son çare olarak geliyorlar fakat  bu yayılıyor şimdi şu anda bakıyorum Türkiye’de de çok yaygınlaşmaya başladı. Bununla ilgili eğitimlerimizi sertifikalarımızı aldık.Çalışanlarımız burada hepsi uzman arkadaşlar.Özellikle  teknolojide kendimizi yenilemeye çalışıyoruz .Çünkü Hakikatten çok güzel cihazlar var Tabii bunlar ülkemize gelip de faydalı olmaları çok önemli.Ama takdir edersiniz ki bunu anlatmak bizim toplumumuzda birazcık zaman alıyor. Sizinle bir kontağa geçtik sizin de bir sıkıntınız vardı çözüme ulaştık Siz bunu  devam ettiriyorsunuz etrafınıza, çevrenize anlatarak.Mesela yeni duydum Yalova’daki hastaneler de kendi departmanında kurmuşlar bir alan açmışlar fizik tedavide. Çünkü neden? Bu cihaz normal 15 Seansta aldığınız fizik tedavide  ,bir aldığınızla eşdeğerde.Ama biz bunu en az bir ilk 5 gün arka arkaya alınması gerektiğini de bir gelen danışanlarımıza söylüyoruz.

BÖLGESEL KİLO VERDİRMEDE DE ÇOK ETKİLİ..!!

—- Boyun düzleşmesi ,boyun fıtığı, bel fıtığı, bel düzleşmesi, varis ,kireçlenme, onun yanı sıra felçli hastalar ,migren, göz ,cilt hepsinde gerçekten çok başarılı sonuçlar veriyor. Kırışmış ciltle ilgili  de yine güzel sonuçlarımız var. Aynı cihazın yüzey çalışmak için bir aparatı var o aparatla yapıyoruz.Kiloda da güzel sonuçlar alıyoruz. Ayrıca tabii bölgesel kilo verdirmede de çok etkin.

ÖZELLİKLE ÇAY GÜZEL SONUÇLER VERMEYE BAŞLADI..!!

—- Ayrıca bizim zayıflama çayımız da var Kendi imalatımız yaptırdık.Diyoruz ki; bundan beklentin En azından 3-5 adım atman lazım.Bu size sadece tokluk hissi verir. Mesela ben bunu içeyim 48 saat yemek yemem. Benim şekerimi de dengeler, yemek yemediğimizde ne yapıyor, vücut akıllıdır vücut diyor ki bu adam yemek yemiyor başlıyor sizin yağınızdan eritmeye. İşte pankreasa gönderiyor, oraya gönderiyor ,buraya gönderiyor o enerjiyi düşürüyor. Ayrıca bütün bunlar tokluk hissi verir metabolizmayı yavaşlatır.Bunları çıkarttık bunlarla Ortadoğu’da çok güzel bir pazar yaptık Ondan sonra bir firmamız vardı o firmayı almaya  niyetlendik içerisinde kolajenler olan. Ben buna pek şey değilim. Ama bunu yiyeceğin kadar zaten işkembe çorbasından bunu alabiliyorsunuz zaten paçadan.Ama öyle bir sektör oldu ki bunlar günlük tüketim yapıyorlar kolajen kremini çıkarttık ,kolajen serumunu çıkarttık biraz daha o tarafa ağırlığımızı verdik. Mesela bayanlar için bir süt kremi yaptırdık. O da çok güzel sonuç aldı. Mesela onunla Ortadoğu’da da sonuç aldık, bu anlamda yavaş yavaş ihracata da başladık.Şu anda 7 ülkeye ürünlerimizi gönderiyoruz.Bunlar talebe göre artacak inşallah. Bu konuda özellikle çay nefis sonuçlar vermeye başladı.

**** Peki şubeleşme anlamında ne gibi çalışmalarınız var?

2024’DE İLÇELERDE ŞUBELERİMİZİ AÇIYORUZ..!!

— Özellikle meridyen terapi ile ilgili Bursa’nın ilçeleri başta olmak üzere İnegöl’den başlayarak 2024’ün Mart başında ilçelerde şubelerimizi açacağız. Hemen gıyabında Karacabey ,Mustafakemalpaşa sırada bu ilçelerde şubelerimiz açılacak.Özellikle bu ilçelerde tarıma dayalı ilçelerde bu cihaz gerçekten on numara bir cihaz ama yine her zaman söylüyorum buna kesin çözüm demiyoruz, buna  bir takviye anlamında diyoruz. Gelen kişinin şikayetine göre 5 seansta bel fıtığını çözdüğümüzde oluyor 10 seansta  olabiliyor ama şunu söylüyoruz ilk 5 Mutlaka gelinmesi lazım. Mesela biz felçli hastalara evlere bile hizmet verebiliyoruz.Çözüm odaklı çalışıyoruz kesinlikle para kazanma odaklı bir iş yapmıyoruz.

HALKIMIZIN PANDEMİ SONRASI BAKIŞI DEĞİŞTİ..!!

Danışanlarımızın kalbinde pil olmaması ve bunun yanı sıra Vücudunda platin vesaire gibi madeni parçalar varsa yerlerini söylemeleri  gerekmektedir. Şu anda Bursa merkezde hizmet veriyoruz şubelerimizi açtıktan sonra inşallah İnegöl başta olmak üzere Mustafakemalpaşa Karacabey olmak üzere ilçelerimize sıra gelecek. Bizim amacımız daha da çok şube açmak farklı illerde de açmak daha fazla kişinin bunu duymasını bu alternatif tıbbın farkına varmaları ama şurada da bir yol ayrımına girdik. Halkımız vatandaşımız özellikle pandemiden sonra alternatif tıp üzerine çok düşmeye başladı. Mesela hacamat on numara bir uygulama. Aldığımız sonuçlar Gerçekten çok güzel. Bu güzel sonuçları aldıktan sonra zaten bunu aldatmamak vebaldir. Bir abimiz vardı camiden çıkıyorum seni Anlatıyorum diyor, sana insan gönderiyorum diyor, görüyorum çünkü onun da sıkıntısı var diyor. Bizim halkımız birazcık bu konulara yeni yeni başladı.En son biz aklına geliyoruz olay bitmiş bir de deneyelim bakalım deniliyor.Bunları birazcık daha erkene çekmemiz aslında çok daha güzel olacak.Şu unutulmamalı biz burada komple beden yapıyoruz. İlla boyun ağrısı ise boyuna girmiyoruz. Biz o meridyenin 12 noktasına da Yoğunlaşıyoruz. Şimdi siz gidiyorsunuz ayaklarınız ağrıyor sadece ayak çalışması oluyor ama o değil işte diğer tarafları açmadıktan sonra ayağı çalıştırsan ne olacak. Biz de tamamen meridyen çalışmasını yapmamız lazım ondan sonra diyoruz hangi bölgeyse o bölgeye yoğunlaşıyoruz. Önce vücudu açıyoruz sonrasında esas noktaya yoğunlaşıyoruz.

O ağrıyı çekmektense mutlaka deneyin demek isterim. Ben bütün halkamıza bu sonuçta alternatif buradaki sonucu görecekler. Kendilerine mutlaka fırsat versinler. Bu meridyen terapinin vücuda çok büyük etkilerinin olduğuna inanıyorum, zaten bunu sosyal medyadan internetten de herkeste araştırabilir. Yüzlerce binlerce yıllık serüveni olan Çin tıbbından günümüze geliş sürecini herkes incelesin gerçekten de.Sağlıklı dahi olsalar arada bir mutlaka bu yöntemi uygulatsınlar. Çin tıbbı buna uzak doğudaki bütün ülkeler  buna çok büyük önem veriyorlar. Bu neye iyi geliyor baksınlar .Mesela bizim sedef ve egzama ile de ilgili çok güzel sonuçlarımız var. Bunlar sonuçta kalıcı hastalıklar stres hastalıkları. Onlarda da iyi uygulamalar oluyor. Biz Tabii bunu bantla da takviye yaptığımız zaman çok güzel kombine oluyor. Gelen danışanın istediği vitaminler istediği gerekli proteinler hepsini içine koymuş ve de göndermiş oluyorsunuz.Zaten 5-6 seanstan sonra işin gidişatı değişiyor. Elbette Tabii burada gelen Danışanın hastalığının derecesi de önemli. Belki Bel fıtığında 10 seans da olabiliyor ama felçli hastalarda bu 40 seansa kadar varabiliyor. Sonuçta biz felçli hastalara siz buradan kalkacaksınız halı sahada topla oynayacaksınız demiyoruz ama ne bileyim yardımla suyunu içebilirken kendi kendine desteksiz suyunu içmesi bile onlar için gerçekten çok büyük bir gelişme. Burada Tabii bunun başlangıcı söküğün başlangıcı gibi ufak bir moral kazanıldığında bunun arkası da geliyor. Sonuçta tabii her şey takdiri ilahi biz vesileyiz.Bunun Bursa’mıza  hayırlı olmasını diliyorum.Birçok sektörde çalışan arkadaşlarımız var hepsini takdir ediyorum.Canla başla çalışıyorlar.

ESKİ MİS GİBİ KOKAN DOMATESLER,SALATALAR ARTIK YOK..!!

Eskiden beri  hep söyleriz ya, domatesi yarınca çok güzel domates kokusunu alırdık çok önceleri,salatalığın kokusunu alırdık. Şimdi bunu vücuda veremiyoruz ki bunun yanı sıra beslenme sabah, öğle, akşam yapmamız lazım ama bunu tutturamıyoruz.Hep katı gıdalarla tosttu, hamburgerdi Fast food hepsi katı gıda. Aslında her öğünde çorbayı almamız lazım, bağırsakların yumuşaması  lazım,omegamızı çalıştırmamız lazım.Şu anda Bursa 4 milyona yakın ben iddia ediyorum 3 milyonu bunu yapmıyor. Çünkü zaman sağlığı geçti hemen burada yiyeyim devam edeyim. Bundan  bir şey anlamıyorsun ki ne içtiğinden ne yediğinden. Biz anlamayınca vücutta anlamıyor. Ne yediğini ne içtiğini böyle de olunca mutlaka takviye gıdalar devreye girmeye başlıyor.Alternatif tıp da yine aynı şekilde girmeye başlıyor. Az evvel bahsettik  hacamat Mesela dünyanın en güzel uygulamasıdır.

ERKEKLER DOLDURMUŞ DURUMDA..!!

Hele bu pandemi aşılarından sonra yapılabilecek en güzel yöntem. Hastaneler şu anda Erkekler tarafından dolu.Kadınlar regl döneminde o kanı atıyorlar ama biz erkekler o kanı atamıyoruz.Ya kan vereceksiniz ya da hacamat yaptıracaksınız şu anda gidin hastanelerin yoğun bakımına 10 kişi varsa 9’u  erkektir. 9’u da kalp krizinden yoğun bakımda yatarlar pıhtılanma yapıyor.Bunu bize Tabii Cenabı Allah vesile ediyor. Biz de burada onlara vesile oluyoruz. Hatta aldığımız sonuçlardan duyduğum müsbet haberler bizleri çok mutlu ediyor.

BUNDA Kİ HAZ HİÇ BİR ŞEYDE YOK..!!

Evet hayatımızda mutlaka para olacak ama her şey kesinlikle para değil yemin ediyorum para değil. Siz de inançsızlısınız ben de inançlıyım, bu İnancımız olduğundan tabii daha da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu iş gerçekten bizi mutlu ediyor. Paradan ziyade bu  maneviyat çok önemli.Ben çok ticaret yaptım ama burada almış olduğum manevi hazzı  hiçbir yerde almadım .Çünkü neden?  O teyzemizin, abimizin o amcamızın bize Allah razı olsun demesi bizler için çok önemli.

HERKESE ,TÜM TÜRKİYE’YE SELAMLAR..!!

Son olarak başta buradan Bursa’da yaşayan Bursa Kent merkezinde yaşayan herkese selam söylemek istiyorum,selamlarımı iletmek istiyorum. İnşallah 2024 yılı ile birlikte ilçelerimize de hizmet vermeye başlayacağız, oralarda da halkımızla, insanlarımızla buluşacağız.

Herkese tüm Türkiye’de yaşayan insanlarımıza  sevgilerimi, selamlarımı göndermek istiyorum, esenlikler diliyorum.Diyerek sözlerini tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ