Demokrat Zafer

Akşener’den Bursa’da Gövde Gösterisi!

İYİ Parti Bursa il başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Meral Akşener, İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve ilçe başkanlarıyla görüşüyor. Görüşmede ayrıca Bursa İYİ Parti Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş da bulunuyor.

Ziyarette önemli mesajlar veren Akşener, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ile ilgili İYİ Parti’yi eleştirenlere Bursa’dan sert yanıt verdi.

AKŞENER BURSA’DAN SERT YANIT VERDİ

Meral Akşener, “İYİ Partililer çalışmadı konusunu kabul etmiyorum. Koskoca kuyruklu bir yalandır. Partime saygısızlık edendi çok fena çarparım” diyerek sözlerine devam etti.

“Normal şartlarda bir düğüne nikah şahitliğine geldim ama gençliğimden itibaren bakış açım şuydu. Ama bir siyasi parti başkanı olarak mutlaka bir şehirde teşkilata uğrar ve ziyaret ederim. Ama maalesef covidin olmasıyla beraber teşkilatın içine uğramadan esnafa uğrardık. Ama bundan sonra covid bitti, teşkilat zamanı. Şimdi her bir arkadaşım şehire, düğüne, mevlüde, eş dosta ziyarete mi geliyor, mutlaka teşkilatsa gelecek.

“COVİD GİTTİ, ŞİMDİ TEŞKİLAT ZAMANI”

Ben her şehre önce il teşkilatına, ertesi gün başka ilçelere gideceksek o teşkilatlara uğrayacağım. Teşkilât üyeleriyle konuşacağım. Sosyal medyanın yarattığı yankı odalarının dışına çıkıp gerçekten vatandaşlara dokunulduğu yeni çalışma biçimini başlatıyorum. Hem milletvekili hem kurucu hem de geçmişte beraber çalıştığımız fakat çeşitli nedenlerle biraz da olsa uzaklaşmış arkadaslarimiza çeşitli faaliyetlerde buluşacağız.

“BUNUN SORUMLUSU HEPİMİZİZ”

Seçim geçirdik. Seçimin sonuçlarıyla ilgili olarak suçlandık, kabulumdur. Bunun sorumlusu hepimiziz. O masada oturan 6 kişi ve 6 kişinin temsil ettiği kişidir.  Ama şunu kabul etmiyorum. İYİ partililer çalışmadı demek koskoca yalandır. IYİ partiyi cezalandıranlar sayın Kılıçdaroğlu’na da oy vermediler. Bize de. Bu hatalardan ders çıkarıp asla tekrarlamayacağız. Çünkü seçmen velinimettir.

Siyasetçi talep eder, sizin helal oylarınızla talep eder. 9.67 oy aldık. CHP’nin aldığı oyları toplarsanız bizim partimize oy verenin kilicdarogluna destek verdiğini söyleyebiliriz. Şimdi saygisizligin ve şımarıklığın son bulduğu bir döneme giriyoruz. Dolayısıyla çalışacağız.  Biz bu ülkeyi yönetmek için kurtulduk fakat olmadı. Şimdi niye olmadığını sizden öğreniyorum ve daha da öğrenmeye devam edeceğiz. Ama şundan vazgeçilecek. Biz olmasaydık iyi parti olmazdı. İYİ Parti olmasaydı ne konuşacaktınız muhteremler. Bu parti nasıl kuruldu hep beraber biliyorum başlangıcı bursa olduğu için. En genç üyemizden en yaşlı üyemize kadar bu partiyi kuran herkes bedel ödedi. O yüzden cesur insanlar diye nitelendiriyorum. Iyi ki kurulmuşuz. Hakkında iftiralar ve dosyalar açılıyor.  Anlatamam size komiklikleri. Bana fetöcü diyenler var. Başıma gelen komik ve tutarsız olayları anlatamam. Ben mağdur olmadigim için dalga geçiyorum ama hukuk olmuş bugün. Ama şu ülkede Türklüğü ve yoğunluğu tescillenmis tek genel başkan benim.

“SONUÇ ARTIYSA DA EKSİYSE BİZİMDİR”

Sonuç artıysa da eksiyse de bizimdir” Bugün burada vira bismillah diyoruz, yerel seçimlere hazırlanacağız. Her bir ilce secim için adaylarınızı seçeceksiniz. Ama anlaşmalı bir durum var. Ben bugün Mümtaz başkanımın adaylığını açıklıyorum. Biz hur ve müstakil bir siyasi parti olarak bu secimde kendimizin kaç kilo ettiğini paylaşacağız.  Bütün bunların neticesinde milletimiz başınızda bulunan diyorsa ki kardeşim senden bir şey olmaz, o da baş üstüne. Yani ne demek istiyorum milletimiz görecek ki bu bir referandumdur. Hak etmediğimiz sözler karşısında başımızı yere eğmeden çalışacağız. Sonuç artıysa da eksiyse de bizimdir.

“15 EYLÜLDE BAŞLIYORUZ”

15 Eylül’den itibaren şahıs olarak ben başlatıyorum. Yani bugünkü sayılmaz. Bugünkü sadece nasıl bir çalışma yapılması gerektiğinin örneği ama bu sayılmaz. Arkadaşlarımız da, hem milletvekili arkadaşlarımız, hem kurucu arkadaşlarımız, hem geçmişte beraber çalıştığımız çeşitli nedenlerle bugün biraz uzaklaşmış, küsmekten bahsetmiyorum biraz uzaklaşmış arkadaşlarımızı işin içine katacak bir başka çalışmada yeniden başlatılıyor” dedi.

BURSA’DAKİ İLK ADAY İSMİ AÇIKLANDI

Her ilçede mutlaka aday olacağını belirten Akşener, Bursa’dan başlayarak yerel seçim startını verdi.

Akşener, “Bugün burada vira bismillah diyoruz yerel seçimlere yerel seçimlere hazırlanacağız. Her bir ilçe için mutlaka adayınız olacak. Onları konuşacağız. Ben bugün ilk adayımızı ilan edeyim. Mümtaz Başkan. Şimdi bundan sonraki Bursa’dan başlayarak gittiğim her yerde söyleyeceğim her ilçeye varsa her beldeye mutlaka arkadaşlarımıza hazır edeceksiniz. Biz bu seçim her bir yerde tek başımıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikte söylüyorum. Çıkarın adayınızı. Köylere gideceğim. Hepiniz gideceksiniz. O insanlara dokunacağız. HDP’lilik üzerinden elini uzatanın eline vuruldu. Bunların hepsine hayır diyerek yola çıkacağız kendi başımıza. Bütün bunların neticesinde milletimizin başımızda bulunan bütün sorumluluk bana aittir. Kararı ortak veriyoruz, her kararı ortak veriyoruz ama elbette sorumluluk benimdir. Milletimiz de bilecek ki bu bir neredeyse referandumdur. Onun için çok fazla çalışacağız. Buradaki hedefimiz elbette belediye başkanlıklarını almak ama en önemlisi bunun ağız kokusunu çekmeden demeden onun bunun üzerinden hakaret yemeden, hak etmediğimizin karşısında başımız öne eğilmeden sonuç bizimdir. O sonucun neyse artıysa hepimizindir. Eksiyse sorumlu benim gereğini yapacak” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ